perla_ Foruma giriyorum bildirimlerde 100 bildirim yazıyor girip bakıyorum 10 tane var ve bana yazılan yorumları göremiyorum illa yorum yaptığım posta girip bakınca görüyorum 3 platformuda da aynı bu sorun var
Pamukhanim_ perla_ bu sorunu bende yaşıyorum canım baya süredir yorum yaptıklarıma girince görüyorum aynı şekilde bazende açtığım posta gidince
NaimeYilmaz perla_ beğeniler, daha önce tıklanmamış bildirimler, üst üste gelen yanıtta son kişi görünmesi rakamı arttırır. Arada onaylayarak kullanın daha dengeli ilerler
ElisaMom_ perla_ bu bende de var şunu anladım takip ettiğimiz kişiler aynı posta üst üste yorum yaptıkları için sayı ondan fazla görünüyor galiba
gizememre perla_ filtreli kelimeler kullandığınız için onaya düşer sistemsel olarak annemiz , sorunu iletiyorum , mutlu forumlar 🌸
NaimeYilmaz perla_ Evet cümlede sorun yok tabii ama bizim filtreye koyduğumuz o 1 kelimeyi kullanınca onaya düşüyordur. Havuzdan bakıp onaylıyoruz
Nikita NaimeYilmaz yavaşlık konusuna bir çözüm üretilecek mi? Ekran kaydırmak için 13 kez hamle yapıyorum. Yazdıklarım 10-15 saniye geriden geliyor. Bazen kasıyor ve hiç gelmiyor.
NaimeYilmaz Nikita Çok kez ilettim o sorunu tüm iyileştirmeler yapıldı diye hatırlıyorum. Sorunu da başka tekrar eden yok sanırım. Benim telefonumda da genel bir donma sorunu var uygulama değil de telefon kaynaklı olabilir mi?
perla_ ElisaMom_ hayır yok giriyorum 5 ayrı kişi farklı posta yorum yapmış ama orda 20 bildirim yazıyor
Nikita NaimeYilmaz telefonum yeni ve yalnızca sorunu happy kids forumunda yaşıyorum. Peridede yaşamıyordum mesela.