Goktug46 Kızlar en son geçen ayın 26 sına yani 26 Mayıs adet olmuştum şuan 30 Mayıs ve hala adet olmadım hiç bu kadar gecikmemişti korunuyoruz da ihtimal var mı bilmiyorum 17 aylık bebeğim var daha kafayı yemek üzereyim geçen ay ertesi hapı kullanmıştım onun etkisi olabilir mi ? 😔
Elfgrn Goktug46 Geri çekilme değilse, prezervatifi sonradan takmıyorsaniz, hapı vaktinde alıyor geciktirmiyorsaniz veya hangisi ise aksi bir durum yoksa endişe etmeyin. Kist kaynaklı veya mevsimsel geçiş kaynaklı olabilir.
aselayaz2125 Goktug46 geçen ay bende kullandım bu ay tam 15 gün gecikti içinizi ferah tutun döngüyü değiştiriyor bozuyo maalesef bu hap
ecempeker Mevsimsel geçişlerdem felan olabilir benimde öyle geçen ay 25 inde oldım bugün oldum bide 5 gün gecikti olabiliyor ben 15 gün kadar geç olduğumu bilirim stres üzüntü herşey olabilir biraz daha bekleyin
Elfgrn Goktug46 Sonradan takıldıysa ihtimal olabilir. Zevk suyu yoluyla gitmiş olabilir. En baştan takılmalı etkili olması için. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Goktug46 aselayaz2125 ah içimi rahatlattınız ilk defa kullandım ve ilk defa adetim böyle gecikiyor korunuyoruz da psikolojim bozuldu düşünmekten bi an önce olurum da rahatlarım inşallah