zeynep661_ 3 yaşındaki kızıma normalde Philips avent suluk kullaniyodum ama artık çelik hazneli ve pipetli suluk almak istiyorum Stanley fiyatlari çok pahalı başka varmı önerebileceginiz akıtma yapmayan
metemom_ zeynep661_ LCW nin var son dönemde çok popüler oraya bakabilirsiniz ben penguen kids almıştım Migros’tan asla önermem 2 ay sonra akıtmaya başladı
Rwerdst zeynep661_ ben stnleyin çocuk suluğunu kullanıyorum oğluma ama pipetli değil. Chicco sport suluktan da memnun kaldık biz. Ama stanley en iyisi ya. 1500 TL’ydi. Kupınla 1410 tl ye almıştım
zerdogan zeynep661_ oğluma 3 sene shamobo çelik suluk kullandım kaç defa düştü hiç birşey olmadı akıtma koku asla yaşamadık çevremde kullanam herkes memnun tek sorunu 350ml olması oğluma yeterli gelmediği için bıraktım ama hala sapasağlam duruyor.
arzu343437 Rwerdst chicco sport koku yaptı mı ? Bir da dayanıklı mıydı ?avent ya da chicco arasında kaldım
Rwerdst arzu343437 bence Chicco Aventten daha mantıklı. Kapağı düştü çıktı taktı falan derdi olmuyor. Pipeti saklanabilir olduğu için de rahat oluyor. İç mekanizması aynı zaten.