betul97_ Mariposa Evett birde ben boğulmuştum korkuyorum yüzerken kızım hem öğrensin rahatça yüzsün hemde spor olarakta en iyi sporlardan biri bütün vücudu çalıştırıyor. Bizim burada var ama yanlış hatırlamıyorsam 6 yaşta başlıyor
myangelson Mariposa ah post beni umutlandırdı umarım benim oğlum da bir gün oynar böyle 🥲 ama @Meri-Mel yorumunda kendi oğlumun büyümüş halini gördüm sanki. Şuan 15 aylık ama hiç etkinlik falan sevmez umarım küçük diye sevmiyordur diyorum 😅 kitap okuma beraber kitaplara bakma hevesim falan çok var ama yok elimdeki kitabı alıp fırlatır yırtar ısırır. Suanlik tek oyalanmayi sevdiği pop it ve hayvan kulesi var onlar. Tabi onları da bizimle yapıyor 😅 onun dışında oyuncakları atam, yiyem. Sürekli hareket halinde olam totom yer görmesin derdindeyiz 😅😅
Mariposa myangelson yaa henuz cok minik 😍 ilgi alanlari bulmak daha zor ama o yaş grubu icin daha duyusal oyunlar oneriliyor. Biz o yaslarda ciflik hayvanlarını bir kaba koyup Tras kopugu ve dis fircasiyla hayvanlari yikiyorduk 😁 deli gibi zaman geciriyorlardi. Cubuk makarna hasliyordum onlari parmak boyasina batirip renklendiriyorduk hatirladiklarim bunlar. Gene ciflik hayvanlarini bir kaba koyup misirlari da dokup yediriyorduk falan :)
myangelson Mariposa bunu kaydedeyim deneriz teşekkür ederim 🙈 bizimki bir de herşeyi yemeye odaklı olduğundan o konuda da çok sıkıntımız oluyor 😅 ne zaman geçiyor bu herşeyi yemeye çalışma dönemleri 🥲
UrbanMom Mariposa orası oyle tabi evi zaten oyun parkına çevirdik iyice ama o mutfak eşyası seviyor 😂
myangelson Mariposa ay hadi İnşallah ya 🥲 evet büyüdü kocaman oldu ve ben her gün farklı bir becerisine şaşırıyorum büyüyor gerçekten de 🙈😍
suheyla92 Mariposa manyetik bloklarla oynamıyor bizimki evde duruyor oyle, daha vakti var sanırım. Legolara daha ilgili ama o da uzun uzun degil henüz
Mariposa suheyla92 tabi yaşına uygun aktiviteleri arastirmak lazim . Bloklar kucuk cocuklar icin agza kolay sokulan oyuncaktan baska bsy degil ☺️
Mariposa betul97_ anneli oyun gruplari var onlari arastirabilirsiniz. Ben iki kizimla da gittim cok verimli oluyor hem konusmasinin gelismesi, hem oyun kurallari bekleme, oynama , oturma, siraya girme, kalkma vb yetilerinin gelismesi adina..
Gzdzeynep Mariposa bizi en çok oyalayan oyun hamuru. İkisi de bir arada oynuyor. Büyük kızım da kağıt makas yapıştırıcı ve boyalar ile çok güzel şeyler yapıp gelip anlatıyor. Mesela geçen gün kalın kartonlar ve bant kullanarak oyun yapmış baya oynamıştık oyunuyla.