simseklivekalpli gamzelice 48 gunluktu. Klipsli oldu. İlk gün baya ağladı. Artık olası mi vardı anesteziden mi oldu ishal oldu habire tuvaletini yapması o klipsi temizleme baya bi yordu ama 3 gün sonra klips çıkınca rahat ettik. Ne şekilde olursa olsun bir süre sonra (ben geç öğrendim doktorunuza sorun) yapisma olmaması için sünnet olan yeri geriye çekerek temizlemeniz gerekiyor
maco_61 gamzelice benide korkutuyo ama yapıp kurtulmak istiyorum 40 çıkıyo haftaya 40 çıkar çıkmaz yapacağımız
arilanki_ gamzelice 50 günlükken yaptırdım .ilk çişinfr inanılmaz çok ağladı. İlk 24 saat çok yıpratıcıydı bi anne olarak ama gün geçtikçe ağlama süreleri ve dozu azaldı 3 üncü günden sonra ağlaması tamamen bitti. İyi ki bu ayında yaptırmışım küçücükken böyle olduysa büyüdüğü zaman bilinçlendiği zaman her şey daha zor olurdu
Tuba gamzelice Her iki oğlumu da 2 yaşında genel anestezi ile yaptırdım. Sorun yaşamadım ikiside sünnet olduğu gibi direk oynadılar sanki bir şey yokmuş gibi. ama bence en iyisi daha da erken yaptırmak, benim eşim istememişti ondan 2 yaşında yaptırdık. 😊