Bebeğim 34+6 da salı günü akşam on da dünyaya geldi spinal sezeryan ile .2760 gram di ...boyu da 50 cm ilk gece sabaha kadar nefes hortumu filan takıldı kanguru pozisyonu yaptılar bize . e sabaha Cok şükür düzeldi bır gece daha kaldik hastanede . Sonra taburcu olduk o sırada sarılık çıktı hafif iki gün öncesine kadar düzenli her gün kontrole gittik en son cimartesi gittiğimizde çok hızlı ilerlemiyor dendi ve pazartesi ye randevu verildi fakat ertesi gun gözlerinde filan sarılık fark ettik ve evimize yakın Keçiören eğitim araştırma hastanesine gittik 14.85 çıktı hemen yatış dediler fototerapi alacak dendi fakat hastanemizde yer YÖK 112 nin yer ayarlamasını bekleyecez dendi sizde o sırada özel hastaneleri filan kendi imkanlarinizla araştırın dendi gece uce kadar hastane arastirdik en son Ankara Batıkent de bulunan medikal park özel hastanesinde yer bulundu . Hemen gitmek istedik hastane bizden sorumluluk bize ait değil imza si attirdi . Birşey olursa aile sorumlu diye . Fakat orda da emzirme odasında bekliyoruz hiç birşey yapılmıyor çocuğa birseu olsa hastanede oldu biz göndermedik demek icin bizi emzirme odasında bir basımıza beklettiler . Gece uç de yola çıktık hemen . Medikal a gittiğimizde yeni doğan yoğun bakım da yer malesef yok sizi özel odaya alicaz oranin ücreti de 750 tl dendi bir geceliği . Ve mecbur kabul ettik . Hemen soydular bebeği ve ışık aletleri geldi ve foto terapi başladı . Akşam on bir de tekrar kan alındı ve 7.65 e düşmüştü gece iki de makineden çıkardılar . Az önce taburcu olduk ... ağlaya ağlaya bir hale geldim sutum nerdeyse gidiyordu :( annelik o kadar başka bir duyguymus ki çaresiz çaresiz bebeğime baka baka ağladım günlerdir uykusuzum ama İnan’ın umrumda değil Asya neva iyi ya ben bir omur uyumasam da olur 😘🙏 şükürler olsun rabbime allah kimseye yaşatmasın bunları çok zor bebeğimi kaybetme korkusu o kadar kaplamıştı ki içimi gözümü
Bir an ayırmadım ondan belki son kere görüyordum düşüncesi ile mahvoldum :( lütfen sarılık teşhisi kondu ise beebginize ve sureyi kontrol suresini yanı iki gün veriyorlarsa dinlemeyin hastane ve doktorları ertesi gün tekrar götürün hastaneye . Hele ki çocuğunuz benim bebeğim gibi premature dogmusssa :( lütfen ihmal etmeyin bir ssat bile çok önemli bu süreç te