Bende eller serbest olarak momcozy m5 ve hastane tipi elektrikli olarak spectra s1 var. İnanın çekim gücü farkediyor elektrikli ile daha fazla çıktı alıyorsunuz. Benim de sizin gibi bir problemim vardı sabahtan akşama kadar sağdığım süt miktarı toplam 60ml i bile geçmiyordu. Emzirme danışmanlığı aldım sütüm arttı şu an buzluğa stok yapıp atıyorum. Her emzirme sonrası sütümü sağmamı söyledi ama emzirdikten yarım saat sonra bir saat sonra değil mesela sağ memeyi emzirdim bitti hemen pompayı takıp sağım yapıyorum böylece beyin ikiz bebek var süt yetmiyor olarak algılayıp daha fazla süt üretiyomuş. Emzirdikten hemen sonra sağınca bazen 5ml bile süt gelmiyor ama pompadaki miktara takılmadan sağım yapın bir damla süt bile gelmese 15 dakika sağım yapın her emzirme sonrası. Ben emzirdikten 1 saat sonra sağıyodum hatalıymış mesela bu sefer bebeğin emeceği sütten almış oluyosun dedi. Günde 8-12 kez sağım yaptım, gece sağımlarını atlamadım. bir de akşamları küme sağım(cluster pump) yaptım bunu araştırın çok çok etkili. Power pump da denedim ama cluster pump daha etkili bence. 4 gün yapıp bırakın ama çok da uzatmayın bunu vücut alışmasın