fatma9626 Doğum parası 5 bin TL aldim ama 1600 tl lik bir süt parasından bahsediyorlar öyle bir hakkımızda mi var
myangelson fatma9626 eşiniz veya siz emekli sandığına bağlıysa yani 4c li memursa alamıyor ama onun dışında alabiliyorsunuz. E devletten SGK şahis odemelerinden sorgulayabilirsiniz
araskuus fatma9626 başvuru yapılmıyor canım doğumdan sonra direk eşinin adına yatıyor ve pttden alıyorsunuz
limonlucheesecake fatma9626 aylar önce eşimin hesabına yatırılmış ve birgün benim haberim oldu o paradan eşime böyle birşey varmış süt parası diye hee benim hesabıma yatmıştı iki ay oldu dedi sinir küpü olmuştum o an😬
nurnurnura fatma9626 5 bin tlyi nasıl aldınız bende başvuru yaptım ama yattı mı yatmadı mı göremiyorum
hazelkayan Üstte kalsın, bana da yatmadı. Eşim başvuru yapmıştı e devletinden yalnızca 5bin yattı. Süt için nasıl nerden başvuru yapılıyor
eliifdgn hazelkayan eşim polis memuru olduğu için süt parası bende alamıyorum eşiniz hangi kolda sgklı?
duygunurmelis Sgkli babaya yatiyor yada anne sgkli ise ona. Benim eşime yatti dogumdan 1 hafta bile sürmedi
minikbirbebekannesi feyzaytekin doğum yaptığım yerden doğum raporu gibi SGK üzerinden bir rapor daha vermişlerdi. Bu emzirme ödeneği için dediler. Benim haberim o zaman olmuştu.. kısa sürede yattı
sumeyyeravza hazelkayan eşinizin maaşının içine artı olarak mı yattı yani? Yoksa ptt den mi gidip aldı?
hazelkayan sumeyyeravza yooo maaşına ek olarak yatmadı. Direkt benim adıma halkbank a yattı 5bin ben gidip çektim gişeden
citlembik2905 5718 bana da yatmamıştı meğersem hastane rapor oluşturmamıs. Sigortali kim ise o 170i arayarak bilgi alabilir. Bana hastane rapor oluşturduktan sonra yatmisti hemen. 1621 tl gibi bi tutar
esss23 E devletten siz de eşiniz de sorgulama yapın şahıs ödemelerinde çıkıyor. Eşimin ziraat hesabına yatmış benimki. PTT ye gidip sormuştum adıma ödeme görülmeyince araştırdım eşimde çıktı 🫢
busratahtali cicek100 e devletten doğum yardımı başvurusu çıkıyor ordan adımları takip edip başvurabilirsiniz