cennetkokulumm Iki aylık oğlumun dilindeki beyazlık geçmiyor.Emdigi için sütten kaynaklı diye üstünde durmadım.Normal mi ya da temizlemek vs gerekiyor mu?
Ssevey cennetkokulumm Canım o pamukçuk işte Dr git ilaç veriyo filine sürüyosun geçriyo ama şuan virüs var karbonatlı su yap dilini temiz bir mendille falan sil her gün yap geçene kadar sütten değil o Sanemsoz
Purelove cennetkokulumm tulbentle silmeyi deneyin temizleniyorsa sut beyazidir. Temizlenmeyip kaniyorsa pamukcuk yada mantardır. Zaten pamukçuk yada mantari olan bebek emmekte zorlanir. Yine de doktorunuza gosterin ☺️
cennetkokulumm Ssevey ama kime sorsam sütten dedi pamukcukla nasıl ayırt edebilirim doktora da gidemeyiz simdi
Ssevey cennetkokulumm Bizimde öyle oldu ilk bebeğimde de emziriyodum hiç bembeyaz olmadı dili bu ikinci bebeğim dili bembeyaz olmuştu bende bilmiyodum sütten dedim olmuştur ama baktım geçmiyor pamukçukmuş meğersem gitme canım eczacıya söylersen ilacını da verir yada dediğim gibi karbonatlı su
Sanemsoz Allah allah hiç sanmıyorum pamukçuk olduğunu ama yarın zaten dr randevumuz vardı sorayım bakalım ne diyecek
Ssevey Sanemsoz İnşallah değildir canım ya bende illa pamukçuk demiyorum genelde beyaz olunca dil pamuköuk oluyo 🤗