geleneksel1anne Kızlar günaydın. Doğum yapalı 7 ay oldu. 10 nisanda ilk reglimi oldum ama şu zaman oldu hala olmadım. Oğlumda da 6. Ay da olmuştum sonra her ay devam etmişti. Şimdi böyle olunca bilemedim
bikahveicelimmi geleneksel1anne ben de 9. Ayda adet olmuştum ve sonrasında bi 1 yıl kadar düzenli gitmedi, genelde olması gerekenden geç gelirdi. Bir sorun yoktur bence
Ozlemas2020 geleneksel1anne benimde öyle oğlumda 9 ay sonra olmuştun her ay düzenli gitti Kızımda 7 aylıkken oldum şuan 8.5 aylık regl gecikmem 6 gün oldu emziriyorum umarım ondandır Düzensiz olması normal diye biliyorum ama test yapıcam büyük ihtimalle içimi rahatlatmak için pazartesi gününe kadar beklicem test için Sanki olucam hissi var da olmadım gibi
UrbanMom geleneksel1anne kişiye gore de değişiyor bende 40 çıktıktan 1 hafta sonra oldum ve ilk kez hayatimda duzgun adet olmaya başladım. Oncesinde 6 ay bile olmadığım olmuştu hamile olmadığıma ragmen.
geleneksel1anne bikahveicelimmi demi genelde öyle okudum ama yinede de başıma gelmeyince bilemedim. Hemen gebelik falan yszıyor bide aman allah korusun 🥶
geleneksel1anne Ozlemas2020 ben de emiri yorum bence o çok etkiliyor ben gebelik olmadığına emin gibi bişeyim karnım çok ağrıyor benimde afedersin yumurtlama akıntısı falan da oldu ama regl yok bakalım hayırlısı hayır eminim diyorum da ℅1 de olsa ihtimal var sonuçta 🥶🤣
Ozlemas2020 geleneksel1anne aynı durumdayız desene bende emin gibiyim ama olmayınca bir kuşku da sarmıyor değil 😂 bana yeter Allah isteyenin kucağını boş bırakmasın 🙂
geleneksel1anne Ozlemas2020 amin ben de aynı fikirdeyim vallahi çok zorlanıyorum zaten aman bi masumun günahıns girmek istemem gelirse Rabbimden ama korusun diyorum. Olanlara uzun ömür versin
Ozlemas2020 geleneksel1anne amin🤲🏻 aynen öyle gelen olursa kısmetiyle gelir başım gözüm üstüne yiyeceği ekmek varmış derim ama olmasın isterim çok zor olur Olursa da yapacak bişe yok