busekcbz_ Ben doktora sormadan eczaneden bestlak (süt arttırıcı takviye )aldım ama kullanmadım siz nasıl kullanıyorsunuz doktora sormadan kullanmaya başlamalı mıyım
ongens busekcbz_ ben kimseye sormadan ebebekten almıştım çok düzenli içemedim günde 1 veya 2 kere suya 10 damla şeklinde içtim. Sezeryan sonrasında kullandım o günler azdı sütüm ama sonra arttı bestlagın etkisi var mı bilmiyorum
babyandmom_ busekcbz_ Sütün varsa ve yeterli olduğunu düşünüyorsa doktorun lütfen kullanma. Afedersin memelerim patlama üzerine gelmişti benim. Hiperlaktasyon geçiriyordum mastite gram kalmıştı öyle diyeyim. İlk zamanlar gözüne az gelir sütün ama doktorun zaten sana söyleyecektir bebeğinin kilo alımına göre
sadojj sezeryan 4defa 20 damla. Normal3defa 20 daml denılmısti Hatta işe yaramazsa bestlak pro diye tpzu var o daha etkiliymiş Ben etkisini görmedim
thelaraa sadojj ben sezeryan ile doğum yaptım günde 4 defa 20 damla. Açıkçası ben pek etkisini görmedim bestakın. En çok solgar brewer yeast b12 vitamini etki etti. Tabi bünyeden bünyeye değişiyor