burdabirivar Bebeğim ishal mi anlayamıyorum renginden 5 aylık. İshal görseli vs var mi sizde nettekilerde de anlamadim çünkü
burdabirivar deniz255 normalde gec kaka yapardi bugun 3 kere az az yapti gürültüydu de öncekileri duymazdim bile yaptigini
Retzja Çok kötü koku, mukuslu yapı, karın gurultusu eşlik ediyorsa ishaldir. Karnını üşütmüş olabilir.
burdabirivar Retzja mukus cok az gördüm. Ama o gun yapti diğer gun yapmadi sanırım az az yapip bi sure bekliyo
kizannesi4 burdabirivar Bizde de aynı durum doktor bana gün içerinden 6-7 defa sulu kaka olduğunda ishal demişti biz 3-4 güne bir sulu oluyor ama ishal değil
burdabirivar kizannesi4 6 7 defa olmuyo gec yaptığına bağladım 3 kere ust uste yapmasını ama daha macun gibi olurdu bu seferkiler sanki suluydu ve gurultuluydu bir de sanirim sabaha karşı üşüyor ya da karni agriyo benim de oyle olur normalde gaz cikarma ihtiyacı hissederim. Bugunde oyle oldu mesela uyaninca agladi ac degildi ama aglayarak uyandi sonra biraz ıhıldadi sonra gürültü bi sekilde yaptı suluydu yine bezi katlarken yayıldı ordan anladim. Ee nerden üşüyor bu cocuk anlayamıyorum ki hani bebekler usumezdi