birbedevi Benim çocuğum pramatüre doğdu kilosu iyi ama boyu kilosuna göre alt persantile yakın dedi doktor . Hastalanmayan çocukta bir kür var onu yaptım 1 ayda 2,5 cm uzattı . Şok içinde kaldım ve 900 gram aldırdı hala bitmedi bitince sonucu paylaşacağı.
ggrqnitt birbedevi bende deneyeceğim . Besin mayasını araştırın o da iyi geliyor . Oğlumun iştahını açtı tavsiye ederim.
birbedevi bitboylum hastalanmayan çocuk sayfasında var instangrama hastalanmayan çocuk yazın orda kilo aldıran atom yazıyor
noodlesever madammatematik hastalanmayançocuk sayfasında atom tarifi var onu söylüyor ama yarım yamalak anlatıp araya reklam sokmuş arkadaş :)
madammatematik noodlesever yani bu formül de boş desene😞 neler denedim çocuk ne kilo alıyor ne de uzuyor.
birbedevi noodlesever reklama ihtiyacı olan bir kür değil sevincimi paylaşıp herkes garda görsün diye yazdım şimdi gidebilirsin
birbedevi yldrm12 büyük çocuğuma da kilo aldırdı düzenli kullandınız mı ? Çevremde kime önersem herkes çok memnun kaldı boy ve kilo artışı oluyor genelde
noodlesever birbedevi kürün değil ama senin bişrylere ihtiyacın var sanırım. Herkes sormuş ne diye çocuğum uzadı kilo aldı sonucu paylaşcam deyip soranlara cevap vermemen garip. Hadi sen git şimdi
ahlashilal madammatematik orzax arjinin benim çocuğuma da doktor kısa dedi bunu kullandık biraz işe yaradı nette de yorumlar var hep boyla ilgili