yenianne9087 Kızlar malum yarın bayram ete dokunur musunuz. Benim 2.5 yasında kızım var kayınvalidemlerle birliktr kestiğimiz için gidiyorum doğramaya ama kızım durmuyor tv de izlemediği için sıkılıyo bilmiyorum yarın nasıl gecicekk🥲
Minigim38 yenianne9087 aynı 3,5 yaşında kızım var bide hamileyim annem babam eşim yapacak 😅sagolsunlar
Mmeelliikkeee yenianne9087 dokunmam kasaba bırakacak paketli gelecek sonra. Öyle fazla etle uğraşamam içim almıyor sıçrayan şeyler cabası çok takılıyorum onlardan mutfağı dezenfekte etmeye.
sancarmom yenianne9087 Bekarlığımda hep doğrardım evlendim kvalidem hallediyor sağolsun asla tiksinmem severim workshop 😅😅
yenianne9087 sancarmom ben de bekarken elimi sürmedim evlenince ortak kesildiği için mecbur bekliyolar ya 😑
suheyla92 yenianne9087 ben en bastan dokunmam vs dedim bana teklif bile etmezler esim kayinvalidem birlikte halleder zaten oglum durmaz
GezginPaNDa yenianne9087 Yarın eşimle çalışıyor Evde oğlumla tek olacağız büyük baş ile tek başıma Nasıl uğraşacağım şimdiden gözümde büyüyor Hayvanın her yerine dokunmuş olacağım
Nsrn1 yenianne9087 büyükbaşa ortak olduk kesilecek ve sonrasında kasap herkesinkini paylaştırıp verecek. Dağıtacağımız yerler az çok belli onlarınkini ayrı yapıyor kalanlarını da kıyma kuşbaşı falan olarak ayarlayıp veriyor kasap biz de evde paketleyip atıyoruz dolaba. Kv üst katta oturuyor ama iki çocuğum var 4 yaş ve 2.5 yaş erkek çocuğu ikisi de. Ben zaten anlamam o işlerden o yüzden ben çocuklarıma bakmaya devam ederim onlar da kurbanı ayarlarlar. Kısacası doğramayacağım 😂
minikmisimben yenianne9087 ben et yemem hiç haz etmem bayılacak gibi olurum dokunsam heralde sıcak ete. Pişiriyorum eşime ama işte 😃 yarın biz keseceğiz Kayınvalidemler kesmeyecek bizim eti doğrayıp poşetleyecekler 🥲
12betul yenianne9087 Allah nasip ederde keser isek . Her sene kesiyoruz bu senede nasip oldu diye şükredip eşimle oturup yapabildiğimiz kadar yapacağız bakalım . Et doğramak değilde sonrasında malzemeleri yıka evi sil süpürü beni daha çok yoruyor
somurtkansirin 12betul o yorgunluktan sonra o kadar gözümde büyüyor o kadar büyüyor şimdiden aklımda sadece temizlik var 🥵🥵
NariNariKiminYari yenianne9087 kayınpederimin tanıdığı kasap var biz ona kestirip hazırlattırıyoruz bir kısmını kasap bildiği ihtiyaç sahiplerine veriyor bir kısmını kayınvalidemler veriyor. Biz kurbanda kesilen eti eve sokmayız hem doğru olmadığını düşünüyorum hem de kurban etini asla yiyemiyorum
altay2123 yenianne9087 esimle yqlniziz ve her kurban kendimiz keseriz bebegim 11 aylik dediginiz gibi nasil olacak bilemiyorum duracagini zamnetmiyorum
yenianne9087 altay2123 rabbim kolaylık versin size de 🌸 ben de dahil oluyorum kayınvalidemlere ama kızım durmaz of bilmiyorum yarın nasıl gecicek bakalım🙈
sengul34 yenianne9087 Tabikide doğrayacagm oglum var 3 bucuk yasinda bide 11 aylik her inisininde eline et verecegm :))