Meri-Mel 20 haftalık hamileyim kızlar doğal onerebileceginiz bir şeyler var mı acayip her yanım ağrıyor hele kafam çok fena 😞
SooMin Meri-Mel tansiyon problemin yok ise limon minik sarımsak bal karıştırıp yutabilirsin öksürük içinde serum izotonik su ile buhar iyi gelir, ıhlamur limon bana doktor bunları önermişti gebelikte rahatsızlandıgımda geçmiş olsunn🌼♥️
metemom_ Meri-Mel geçmiş olsun şuan bende hamileyim ve gribim sadece nane limon ıhlamur falan içebiliyorum doktorlarda sadece parol veriyorlar maalesef 😔
alinmom Meri-Mel Geçmiş olsun meriii 🥹bol sıvı tüket, ben genelde tavuk suyu çorbası veya haşlama tercih ediyorum. Umarım hızla toparlarsın. 🫀
LadyGaddar Meri-Mel Cok geçmiş olsun cnm benim rabbim acil şifalar versin inşallah Zencefil zerdeçal cayi demlesen cok iyi gelir eger gebeliğe bi zararı yoksa arastirda iç
Meri-Mel Tatlican Arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun dayanamadım doktora gittim serum verdi parol bir fr klomaks antibiyotik yazdı boğazların kötü dedi şimdi geldim eve kızım annemde cevap veremedim hakkınızı helal edin hepinizi gördüğüm için postumda ayrı mutlu oldum iyi bayramlar şimdiden @alinmom @LadyGaddar @lAmMelodi @princessmom_ @maygirl @SooMin @metemom_ @barbiee_ @eses2026
SooMin Meri-Mel Aklımdaydın yanıt verdi mi diye girdim hep suan iyi olmana çok sevindim sağlıklı bayramlar olsun hepimize ♥️
alinmom Meri-Mel Çok geçmiş olsun canım benim bol bol dinlen, bende seni gördüğüme çok mutlu oldum. 😍
Meri-Mel SooMin Canım benim Allah razı olsun baya kötü olduğum için teli elime alamadım şimdi ancak fırsatım oldu serim az da olsa baş agrimi kesti yazayım dedim Rabbim herkese sağlık versin inşallah.