TalentedMom Merhaba Anneler; Bebeğim 35 günlük Prima Care kullanıyorum elimdekiler bitince fiyatından dolayı molfix ya da sleepy e geçmek istiyorum sizce hangisi daha iyi?
Meltemefe TalentedMom slepyy e oy verdim ama yakınınızra migros varsa onun kendi bezinide tavsiye ederim minies bence hem uygun hemde çok güzel
minnakleblebi Sleepyden molfixe geçtim. 1- sleepyde çiş bile yapsa bez kokuyor 2- sleepynin bacak arası dar her kaka taşıyordu mutlaka
Sltan45_a minnakleblebi tanıdığımız bize sleppy almış. Anlamadığım şey bez mi kokuyor yoksa idrar mı. Agır bir koku var
Burcu35 TalentedMom Primadan sleepy geçmiştik bizde memnunum gayet. Pişik yapmaması için hangi bez olursa olsun bi ondan bi ondan bağlayın daha sonra öteki beze geçin böylelikle pişik yapmaz
Esrasya Sltan45_a bende sleepy ve primayı dönüşümlü kullanıyorum bezde herhangi bir koku yok çok durduğu zaman prima gibi olmuyor ama ben memnunum
ikizannesii Sevgi1 bimin bezi de iyi canim kaliteli sayilir ilk zamanlar kullaniyordum simdi sleepy kullaniyorum
Minikcivcivim TalentedMom prima ile sleepy arasında çok bir fark yok diye biliyorum ama prima yoksa sleepy tavsiye ederim.