gulnazyuksel Merhaba annişler . bebeğim 8 ay 3 günlük. Sesi kısık gibi , öksürüyor , galiba bogazi agriyor . Mama ve ek gıda yiyor . Mamayı yemek istemedi . Kustu , sarı ve balgamlıydı. Ne yapabilirim?
cinarinannesiiii gulnazyuksel anlık bizde de kusma başladı salgın varmış eşimden geçti sanırım oda aynı durumda
suheyla92 gulnazyuksel sari ve balgamliysa doktora götürmemiz iyi olur balgam cigerlerine inmeden ilaca baslamasi gerekebilir. nebulizator ile serum suyu buhari yapin balgam gevsesin
TalentedMom gulnazyuksel mutlaka gidin doktora ben hep diş sanıyordum meğerse ciğerlere kadar inmişti kendime çok kızmıştım çok geçmiş olsun en azından ciğerler baksınlar içiniz rahat etsin ona göre tedavi uygularsınız
gulnazyuksel cinarinannesiiii acil şifalar diliyorum. Bizde hasta değil kimse ama neden böyle oldu anlamış değilim
gulnazyuksel suheyla92 burnuna serum suyu damlatmıştım , calpol verdim bogaz ağrısı varsa geçsin diye . Ama acile götüreyim en iyisi çok halsiz sabahı bekliyorum geçmezse acile direk götüreceğim . Randevu bulamıyorum çünkü maalesef