Arkadaşlar benim bebeğim doğduğundan beri sırtüstü yatamıyor evet birkaç defa yattığı zamanlar oldu kucağımda uykuya dalıp yan yatırdığımızda ama zaten 1:30 2 saatte 1 devamlı uyandırdığımız için maksimum bir uykuyu o şekilde yapıyordu tam üç ay boyunca göğsümde uyudu sabah akşam dümdüz yatıyordum o üstüme doğru yatıyordu gündüzleri de geceler de bu şekil deydik üçüncü ayın sonunda artık yatağa geçmek istedi akşamları kendi yataginda yatıyordu reflü yataginda park yatağına koymuştuk fakat doğduğundan beri aşırı gazlı bir bebek lütfen şey yazmayın şu yağı kullan şu masaj yagini al şu vitamini al bunları lütfen demeyin çünkü Kullanmadığınız şey kalmadı şu an altı aylık olacağız ve hala takas problemimiz devam ediyor bizim sıkıntımız gazi çıkaramamak ve şu anda bile sabaha karşı 3:30 dörtte zaten 2 saatte 1 kalkıyor ama artık saat 3:30 dört oldu mu gazdan dolayı iyice uykusu açılıyor ve tekrardan uyuyamıyor üçüncü ayda hamama kaldım ve gündüz uykularını hamakda yapmaya başladı ayakta sallanınca maksimum 20 dakika uyuyor ya da 15 dakika kucakta sallanarak uyumaktan nefret ediyor kesinlikle uykuya dalmıyor bir hafta önce desteksiz uyutmaya çalıştım tam bir hafta boyunca yanıma yatırıp fislayarak severek uyutmaya çalıştım evet zor oldu ama her seferinde bir şekilde uykuya geçti ama sonraki süreçte bu devam etmedi kendi işlerim de olduğu için işlerim aksadığından dolayı tekrardan hamama geçtim sizin de bebekleriniz belli bir hamakta sallanıp bu şekilde uyuyup sonrasında kendi kendine uyumaya başladılar mı bunu merak ediyorum