ikiponcikannesi_198960 Kendi resmi sitesinde 5 numara bez 480 adedi 120 tl. Ama firmanın banka adresine havale istiyo. Ne kadar güvenilir bu ya. Sipariş verdim. E mail geldi hesaba havale yaparsam sipariş çıkışı verilcek. Ne diyosunuz sizce
Oglunasikbiranne08 ikiponcikannesi_198960 sitenin tam adresi nedir acaba? Molfix kendi sitesinde satış yapmıyor hiç. N11, trendyol, ebebek, gittigidiyor, hspsiburada gibi yerlerde satışa sunuyor ürünlerini.
Pinkbery ikiponcikannesi_198960 yok sakın almayın. Okdr bezi o fiyata verirmi sizce mantıken. Belli dolandırıcı oldugu.🤦
ikiponcikannesi_198960 Oglunasikbiranne08 www.molfixsepeti.com cnm. Çok ikilemdeyim cnm ya. Fırsat çok ii. Birilerine dabışmadan atlamim dedim
Oglunasikbiranne08 ikiponcikannesi_198960 kendi resmi sitesi değil orası malesef o sayfa dolandırıcı 😕
ikiponcikannesi_198960 Pinkbery ay ne biliyim ya insanın bi anda dalgınlığa gelmesi böyle bişey demekki. Ödeme yapmadım Allahtan. Zaten havale bilmem ne diyince şüphelenmiştim
Pinkbery ikiponcikannesi_198960 doğrudur Allah’tan hemen farkettiniz. Para hersmnn değerliydi ama şuan cok cok daha degerli malum ülkenin hali 😐
ikiponcikannesi_198960 Deletedmom122 dikkat etmemişim canım sonradan uyandım bende. Kafa dalgınlığı. Postumu silseler bari insanlar yanılmasınlar