_zeyb eller serbest göğüs sağım pompası almak istiyorum, hangi markayı öneriyorsunuz ? Kullanan var mı ? Ben iki marka arasında kaldım
mrvdnzz Mochi kullanıyorum 4 aydır çok memnunum hiç sorun yaşamadım 💐 Bir de meme ucunuza göre Flanş alırsanız daha rahat sağım olur 💐
anonimomss mrvdnzz sizin de hazne beyazladı mı ilk aldığımda şeffaftı yıkandıkça bulanıklaştı haznesi
mrvdnzz _zeyb Evet eller serbest, şarj süresi yarım saate şarj oluyor ve uzunda gidiyor her iki memeyi power pump sağabiliyorum
mrvdnzz anonimomss Çok az o durum var ama zamanla zaten değişiyor renkleri. Hastane tipi sağım makinem de var evde onun da değişti valf renkleri oluyor yani o
mrvdnzz anonimomss motoru hariç tüm parçaları yıkıyorum önce sıcak suyla sonra kaynamış suda 3-5 dk bekletiyorum kuruluyorum
beyzaarc _zeyb ben çok uzun süre kullanmadım sütüm kesildiği için. Başka bi cihaz kullanıyordum sonra arkadaşımın tavsiyesi üzerine Lansinoh aldım ilk kullanımda farkı gördüm 2 ay kadar kullanabildim arkadaşım 6 aydır kullanıyor