bebemiz 19 aylık 12kg bebeğim prospektüste 2,5ml yazıyor . Doktorlarınız size kaç ml söyledi böyle mi veriyorsunuz. Calpol 5ml veriyorduk
bebemiz bebemiz Calpol artık işe yaramayınca doktorumuz dönüşümlü dolvenle devam edin dedi. Biz de gece uykuda olduğunin ilk kez vereceğimiz için bugün vermeye karar verdik ama dozu farklı olduğunu bilmiyorduk sormadık
bebemiz bebemiz Bir de 3 saattir ateşi 38 de yükselmiyor da düşmüyor da böyle beklemesi uzun süre zararlı mı
bebikomomyy bebemiz ben 5 kilo için 1 çay kaşığı olarak biliyorum yani sizin 2 çay kaşığı vermeniz gerek. Bize doktor böyle söylemişti zaten 1 çay kaşığı 2.5 ml ediyor
bebekli0 bebemiz bende merak ediyorum açıkçası ama geçen ay bebeğim 15 aylıkken yanı doktor reçete etmişti, yarım ölçek yazıyodu şurubun kutusunda🙏🏻
bebemiz dilara010101 anladım ben de calpol öyle veriyordum dolven prospektüs 2,5 ml yazınca şaşırdım teşekkürler 🌸 @yusufmoms27 @Pirasalipuding @Prensescik
Pirasalipuding bebemiz artık büyümüş 5 ml vermelisiniz. İlaçta aslında doz çok önemli, az verdiğiniz zaman hiç bir faydası olmaz. Tam 5 ml olsun diye şırıngaya çekip veriyordum ben. Geçmiş olsun