Nurmry [silindi] ek gıdaya başladıysan ne yedirdiysen takip et bir kaç gün devam ederse götür ciddi birşey olduğunu düşünmüyorum anacım ek gıdadan kaynaklı olduğunu düşünüyorum🤯
Deletedmom133 [silindi] ara ara benimkide oluyor kan ilaci ve yedigi besinlerden diye dusunuyorum kan gormedigin surece endise etme kefir verirsen iyi gelebilir kabizlik icin 😍
giz [silindi] ama her donem vucudun verdigi tepki degisebilir kuzum kan ilacinin prospektusundede yan etkiler bolumunde bulabilirsin 👍
Deletedmom123 [silindi] Kan veya Demir ilacı kullanıyorsa o yapmış olabilir . Ek gıda alıyorsa yeşil yapraklı sebzeler ıspanak gibi dışkı rengini değiştirir .
Pinkbery [silindi] daha rengarenk olacak merak etme:) bir sonrakini tekip et . Yeşil sarı siyahımsı kahve turuncu bile çıkıyor 😀 ek gıda alıyorsa. Bide kabızsa armut rendeleyip onu yedir iyi geliyor Kayısı ve kuruerikte haşlayıp icirmistim ben
Deletedmom143 [silindi] dün ne yedi? Kan ilacı da bizde hem kabızlık hem siyah dıskı yapmıştı götürmüştüm doktora ben şükür bsey çıkmamıştı doktor ilaçtan demişti . Birde çikolata yese kakası siyah oluyordu🤦♀️