beybitolat agustosbocegim ortalama hepsi aynıdır gibi düşünüyorum ama tabi fiyatlar hakkında hiç bir bilgim yok
Gkceesnm agustosbocegim özel hastaneleri arayıp direk bilgi alabilirsiniz hemen hemen doğum ile aynı fiyatı veriyolar
Hatice000 agustosbocegim canım 10 hafta altındaysa devlet hastanesi ücretsiz yapıyor sadece eşinin imza atması yeterli
agustosbocegim beybitolat bende onun için sordum bir aşağı bir yukarı fiyatlar genelde hangi civardadir bilmek istedim özellerde kürtaj yaptırmak için neler gerekiyor eş onayı zorunlu mu hakkında bilgisi olan yazarsa sevinirim
agustosbocegim Gkceesnm pazar olduğu için kapalı yarın aricaklar ama ben burda fiyat sormak istedim neler gerekiyor haftasui önemli mi bilgisi olan yazabilir de sevinirim
Gkceesnm agustosbocegim yanlış bilmiyorsam doğum kadar bir miktar istenir eş imzası zorunlu evet o olmdan yapmazlar
bbenim agustosbocegim evet özelde de eş onayı isteniyo bebeğimin kalbi durmuştu özelde kürtaj oldum 1 sene önce 8 bin di
beybitolat agustosbocegim evet eş onayı olmadan yapılmıyor. Özel bir poliklinik bulup bir çaresini bulan varsa onu bilmiyorum tabi
agustosbocegim bbenim kalbi durma değil sizin mecburi kürtaj bu isteğe bağlı kürtaj arasında illa fark vardır diye düşünüyorum
Gkceesnm agustosbocegim belki vekalet imza gibi birşey istenebilir canım tam bilmiyorum ama devlet eş onayı olsada yapmıyor 🥺
agustosbocegim Hatice000 devlet ücretsiz yapıyor da zorunlu kürtaj olursa yapılıyor diye biliyorum isteğe bağlı kürtaj yapılmıyordur diye düşünüyorum
Hatice000 Hatice000 canım yapıyorlar şehir hastanesi ve devlet hastanesinde yapıyorlar benim kız kardeşim devlet hastanesinde kürtaj oldu 1 buçuk sene önce tek şartı eş imzası ve 10 haftalık olmamak 10 haftalık üzerinde devlet kürtaj yapmıyor agustosbocegim oseninyengenyengen
suheyla92 agustosbocegim devlet zorunlu olmayan kurtaji yapiyor eminim. Ama ucret istiyor mu onu bilmiyorum