[silindi] Önerdiğimiz çizgi filmleri yazalım mı? Benimkiler aynı şeyi izlemekten de sıkıldılar artık belki yeni güzel şeyler öğrenirim Yardımcı arabalar Küçük kamyon leo Kaplan Daniel izliyolar. Farklı ne önerirsiniz
suheyla92 [silindi] biz sevimli dostlar faniyiz hepsini ezberledim birlikte söylüyoruz 😂 bi ara bununla yiyordu sadece o zaman hepsini hatmettim artik daha az açıyorum ama seviyorum yalan yok 🤭
[silindi] Minigim38 Niloyayı eklemeyi unutmuşum 😂 Zeliş ile Aliş bide can bebe şarkı üzerine ya benimkiler gözünü ayırmıyolar onları açamıyorum o yüzden 😂😂
[silindi] suheyla92 hhahaha şarkı gibi olanları bende arada açıyorum benimkiler ona çok odaklanıyo ya çizgi film daha az dikkatlerini çekiyo fkdkdjf
[silindi] HELELEKADIN bluey kedi gibi olanlar dimi onu internette de güzel diye görmüştüm bi bakiyim ona teşekkürler😍
HELELEKADIN [silindi] evet çok güzel içeriği de temiz konuşmaları tane tane arada bir açtığımda onu da izletiyorum yavaş ilerliyor göz yorucu değil 🙂
siyahkedi [silindi] Ekran vermiyorum ama çok çok mecbur kaldığımda ege ile gaga blippi çöp kamyonu izliyor
ogretmenanne2024 [silindi] kızım 2 yaşında asla çizgi film izlemiyor sevimli dostlar ozi ve Suzi favorimiz🫠😄