Arkadaşlar biliyorum ben buraya çok post açtım ama emin de olamıyorum bilmiyorum ben en son 21 Nisan’da regl oldum 10 Mayıs’ta ilişki yaşadık 12. günümde erken gebelik testi yaptım ama çok azıcık bir çizgi var sanki ya da bana mı öyle geliyor bilmiyorum çok baktığım için mi anlamadım ama benim kasıklarımda batma var böyle bir şey yemek istemiyorum uyumak istiyorum sonra karnım çok ağrıyor doktor gaz sancısı dedi bunu bir haftadır falan karnım ağrıyor şu anda da adetimden üç gün geçti ya da ben çok düşünmekten stres yaptım o yüzden adetim gecikti hiçbir şey anlamıyorum yani şu an benim üç yaşında bir oğlum var eşimle ilk defa korunmadık emin olamıyorum hemen ilk dakikada çocuk olur mu diye çünkü evliliğimin üçüncü ayında ilk çocuğum olmuştu Doktora gitmek için de erken çünkü adetim üç gün gecikti ilişkimden de şu an 14. günümdeyim diyeceksiniz ilk hamileliğinde değilmiş zaten bilmiyor musun ilk hamileliğimde dört haftalıkken öğrenmiştim direkt kırmızı iki çizgi vardı ama bunda var mı yok mu belli değil