hemsut bebeginiz uyurken gece kundak yapıyorsaniz nasil neyle yapıyorsunuz, kendi kendini cok uyandiriyor , surekli ı ı diye sesler çıkartıyor sabaha dek,bende hiç uyuyamıyorum o yüzden, bebeğim 2 haftalik
madeinpelin hemsut sevi bebe den kundak aldım rahatladım Müslin battaniyenin sürekli kıpırdıya kıpırtıya altını giriyordu çok korkuyordum . O sesler de geçiyor sanırsın birini bogazlıyorlar 😂kundakla alakası yok yeni doğan böyle oluyor . Bir haftaya geçecektir . bugün üç ay oldu kızım ne çabuk geçti ben şok 🥹
leocuk hemsut bir süre müslinle yaptım ancak çok kıpırdadığı için müslini açmaya başladı. Malum, ayakları serbest bırakmak gerektiği için müslini açamayacağı kadar sıkı da saramadım. Sonrasında sevi bebenin yenidoğan tulum kundaklarından aldım. Aşırı memnun kaldım. Bir süre sonra kolları da yanlardaki çıtçıtlatdan çıkartılarak uyku tulumu olarak kullanılabiliyor. 2. aydan itibaren kundağı hiç kabul etmediği için uyku tulumu olarak kullandım.
hllvrll Müslin bez ile yapardım sonra trendyoldan hazır aldım. Bizimkide çok sesli uyurdu sonra düzeliyo
ayse_n Biz de 26 günlük olduk uyurken çıkardığı sesler beni mahvediyor ya sabaha kadar durmuyor minik dinozor uyuyamıyorum
mihrasina hemsut o sesler şuanda çok normal benim kızım ilk zamanlar devamlı ıkınarak sesler çıkararak uyuyırdu kundakta hiç kabul etmedi daha huzursuz oldu yapamadım