aylinya Bebeğim 9 haftalık, sürekli kucakta durmak istiyor, yatağına bırakırsam çığlık çığlığa ağlıyor, doyuyor mu doymuyor mu yoksa bir yeri mi ağrıyor diye düşünmeden edemiyorum, bu huzursuzluğu yaşayan var mı, neden oluyor olabilir?
sevalbz aylinya ilk 3 ay hep kucak istiyorlar doyuyor mu diye anlamak için çişli bez sayısını takip edin benimki de 3. Ayına yeni girdik hep kucakta uyudu daha yeni geceleri yatakta yatmaya başladı bizim kokumuzda uyumak istiyorlar ilk zamanlar
powerpuffgirlss aylinya benimkide ayni napcam bilmiyorum gece 2 saat anca uyuyabildim cok kotu bi durum
haticeysr0 aylinya sende rahatlıyor demekki kolik çocuklar da sürekli kucakta durmak ister görümcemin cocugundan biliyorum sürekli ordan oraya gezdirirdi kucağında, doktor demiş ona kolik bebeğin diye dört ay sürüyor yaklaşık
seherkrktk02 Aynı durumu ilk üç ay yaşadım, hem gazdan hem de kucakta güvende hissediyorlar,bizim sicakligimizla uyumak istiyorlar.Yalniz değilsiniz tam üç ay gece gündüz kucağımda uyudu.Doyuyor mu konusunda da kilo alımı iyiyse ve cisli bez sayısina bakarak anlayabilirsiniz