betul3535 yildiz16 merhaba kayısı kuru dut kuru üzüm hoşafı, dereotu,bulgur,tahin helvası, stell tea, kimyonlu rezene çayı, sütün kalitesini artırmak için protein, incir hurma ve bol su bu yazıklarımın baya faydasını gördüm inşallah sizde görürsünüz
sevalbz prenses99 pompayla tamamının ne kadar olduğunu bilemeyiz önce yetmiyor düşüncesinden çıkın çişli bez sayısını takip edin mamayı bırakıp eğer azsa ona göre mamaya devam edersiniz hem sütünüz azalmamış olur
prenses99 sevalbz ama emerken ilk ağlamıyor 10 dakıka sonra ağlıyor sinirleniyor akış hızı yavaş olduğundan sanırım mama vermeden nasıl duracak
sevalbz prenses99 işte elinizle sağıp bakın o an hızlı mı yavaş mı hızlıysa önden biraz sağın öyle emzirin
prenses99 sevalbz bugün iki kez emzirdim sabah ilk emınce baya emiyor uyuyor tekrar ama ikinci üçüncülerde 5 dakıka sonra ağlıyor durmuyor gezerken emiyor ama oturamıyorum sağıncada hiç emmezse 80 veya 100 cc çıkıyor en fazla
aysegl23 kuzey1803 merhaba 14 günlük bir anneyim ilk gün sütüm gelmedi ve somra meme reddi yaşadık sağım yaparak çoğaltım düzenli değildi ama dolu hissediköe sağım yaptım dün küme sağım yaptık şuan meme reddini aştık Eds olmadan da emiyor beni geceleri mama veriyorum Eds yöntemiyle şuan ailem sağım yapma ki sütün tazikli gelsin diyor ve her beslenmede meme emdiriyorum en son 14 dkka emdi ama sağımız sütüm azalır mı ona yeter mi biliyorum tavsiyeniz nedir
kuzey1803 aysegl23 bebeğiniz daha 14 günlük sürğnğz arttıysa ve suan memeye döndüyse tekrar biberon vermeyin ki tekrar meme reddi yaşamayın 14 günlük sürekli uyur etkin emmesi çok önemli iyi emmediğnii düşündüğünüzde emzirme arkasına 5 10 dkka sağım yappablrsinşz ama tazyik meselesii olablr evet ben yaşadım bnm bebeğim yoğun bakımda kaldı bi hafta o sıra ful sağım yaptım geldiğinde sdce emzirdim mama biberon vermedim tutunca memeyi ilk zamanlar emzirmeeidğiö için bnde başta emzirirken sağım yapmaya devame ttm ama tazyik oldu boğulmaya başladı baş edemiyordu oyuzden sağmayaı bıraktım ve zor toparladık oda meme reddi yapıyor çnkü dikktli olmak lazım sütünüz yetiyorsa bol bol emzirin her istediğinde bu zaten sütünüüzü arttırıcaktır bez takibi yaparak ita doyduğunu anlayablrsinşz bazen o haftalarda bebekler sık memeye geleblr buda sizi korkutmasın çok normal kümr sağom gibi düşünün bebeğiniz sütünüzü arttırmak için bunu yapıyor oluyor rabbimin bir bildiği var bebekler o kdr akıllı ki büyüdükce ona göre sütlerini kendilerine yetecek kadar arttırıyolar kendinize güvenmek çok örnmli 20 25 günden sonra dahada kolay olmaya başlıyor daha geceleri kendileri emmek için uyanıyolar siz sadce 2 saati geçmicek sekilde emzirin başlarda yeterli 🌷☺️
sevalbz prenses99 ama o emmezse sütünüz artmaz şöyle artar sürekli sağım yaparak iki saatte bir mesela en geç bide bol bol su için
sevalbz prenses99 zorla değilde tazyik varmı bakın tazyikli kısmı sağyıp öyle teklif edin emdikçe tabiki artar tabi bol bol su ve dinlenmekten lazım
yildiz16 kuzey1803 her istediğinde meme veriyorum yani 2 saatte bir deniyor ama bebeğim o kadar durmuyor bile 1.5 saat anca duruyor çok fazla emziriyorum gece gündüz çok fazla memede kaldığı içinde sanki bana doymuyormuş gibi geliyor annelik paranoyası herhalde bende aç kaldı diye üzülüyorum sonrasında bu yüzden de sanırım sütümde etkileniyor artık düşünmemeye çalışıyorum dedikleriniz çok doğru gerçekten
kuzey1803 yildiz16 çok normal bnm deidğşm şey eğer 2 inci saatte sizi emmediyse sağım ypaın ama her dakşka her saatte emzirmenşz notmal bebeğiniz kück ve en gğvenlş yer onun için meme birde söyle düşünün sürrkli memede olmasının diğer sebebii kendi büyüdükçe yarınlar için kendisi için süt arttırıyor sürekli gelmesinin tek sebebi açlık değil sütünü arttırmak için huzur bulmak için uyumak için öyle düşünün bend ebaşta bazen akşamları çok fazla memeye gleşyor açmı acaba diye kendimi sorguluyordım ama emzirmenin arkasına bezi çişleniyorsa günde 6 bez alıyorsanız hiç korkmayın birde kilo takibi yaptım bi süre dışarı çıktıpında sağlık ocağına uğruyordum. Siz kendinize güvenin geri gelicek zamanla oturucak merak etmeyin ❤️🥰