birds Süpürge sesi blender sesi inek kuzu sesinden bile korkuyor zaten yüksek sesli insanlardan korkuyor 1 yaşına girecek ama hep böyle normal mi
mrscakir birds 6 aylıkken benim kızımda böyleydi doktor normal olduğunu söyledi ufak ufak çalıştırın alışır korkması çok normal ama çalıştırmazsanız nasıl alışacak demişti. Benim evdeki herşeye alışık alıştırdım yani zamanla ama geçen gün yengemin bir süpürgesi var maşallah 3 mahalle öteden duyulur onda korktu 😂
aysegullyz birds benim oglum 1.5 yasinda hal yuksek ses blender sesi fön makinesi aglama sesi gibi yuksek seslerden korkar. Surekli parka oyun alanlarina goturuyorum yuksek sese alismasi icin kac ay oldu henuz bi faydasini gormedim,buyudukce duzelirler umarim.
Huma_kus34 birds benim kızımın hala korkuyor o yaşlarda da korkuyordu hatta dışarıda seyyar satıcı satan arabaların sesleri oluyor ya onlardan falan çok korkuyordu o arabalara çok sayıp sövmüşüğüm var zaten çok uyandırıyor çocukları o ses yani beş yaşına girecek hâlâ geçmedi
mrscakir birds çok normal benim kızım robot süpürgeden bile korkuyordu çalışmasa bile şimdi üstünden inmiyor 😬
Umutveannesi birds benim oğlum 2 yaşına kadar ezan sesinden korkuyordu. Hoparlör tam yatak odamın önündeydi sabah ezanında bile sıçrayarak kalkıyordu ezan bitene kadar uyumazdı. 2 yaşında anca alıştı ezana artık korkmuyor. Çok normal yani zamanla alışacak
dani2711 birds benim oğlumda süpürge sesinden korkuyordu ama alıştı şuan 1 yaşında blenderada 6 aylıkken mutfakta gözümün önüne koyuyordum o oynarken bende işlerimi yapıyordum blenderdan korkmasın diye bir iki üç diyip blenderı çalıştırıp aaaa diye hafif ve korkutmayan bir desibelde bağırıyordum 1 dakika çalıştırıp durduruyordum öyle alıştı ama şimdide sesli oyuncaklardan korkuyor zamanla alışır diye düşünüyorum
smileylaylom birds oğlum inek sesini ve koyun sesini taklit edince korkuyordu 6 aylıkken bi süre öyle gitti sonra alıştı sesli kitap ile. Shake makinasından korkuyordu alıştı bazen kucağımdayken onunla çalıştırıyorum ama hamur yoğurma makinasından korkuyor 🤣 kendi bazen oynuyor ama ben elime alınca ağlıypr onunla çalıştırıyorum o zaman susuyor. Bi de kablolu elektrik süpürgesinden korkuyor bizimki dikey şarjlı süpürge 🤣