simonettavespucci Merhaba hanımlar ben armut uygulamasından Ütüleri yapması için birini buldum ama şimdi de korkuyorum eve tanımadığım birini alacağım için🥲 sizce yaptığım şey mantıklı mı bir problem olur mu acaba
3boysmom simonettavespucci ben armuttan daha önce temizlik için yardımcı aldım bir kaç kere, ben aldığımda en yakınımdaki müsait kişileri yolluyorlardı genelde kendi mahallemin çevresinden geldi hep bir sorun yaşamadım
Asyaveannesi04 simonettavespucci Ben temizlik için almıştım bir kaç kez sorun yaşamadım ama tedbirli olmakta da fayda var tabi
Marianne simonettavespucci ben uygulamadan almaya cesaret edemiyorum. İlk geldiğinde bir şey yapmazsa da keşif yapabilir. Güvenlik konusunda paranoya olabilirim.
simonettavespucci Marianne ya bende öyleyimdir biraz normalde, bir anlık gaflete düştüm. İptal mi etsem 😬 ütüleri kim yapacak 😂
Marianne simonettavespucci ütülerim yığılı duruyor. Temizliğe gelen bir abla var, o ne zaman müsait olursa o zaman yapılacak 😂 o ablayı da referans aracılığıyla buldum. Evime kolay kolay yabancı birini sokmam. İptal etme konusunda siz bilirsiniz.