pink9 Kızlar merhaba bebegım beş ay yırmı günlük doğduğu günden berı çoğunluk meme ol ak üzere meme artı mama ılerlıyoruz ben ılk hastanede meme reddı olmasın dıye ne emzık ne bıberon verdim kaşık bıberonla ıcıyor mamayı ama artık zor oluyor tukuruyor döküyor içemıyor sizce bıberona gecmelı mıyım meme reddı olur mu bu satte sonra vereceksem Hangı marka almalıyım
vilanel pink9 meme reddi bence biberonla alakasız bebekle ilgili bi durum, yani bebek memeyi bırakmıyosa bırakmıyor ama bırakacaksa da hangi biberonu verirseniz verin bırakıyor o yüzden net bir cevabı yok bunun. Deneyip göreceksiniz, riskli bir şey:/
daisyymom99 haticeysr0 ben meme veriyorum ama doymuyor sütüm çok fazla yok, emdikten sonra böyle rahatlayıp uyumuyor ama memeden sonra 2 ölçek mama yapıp veriyorum bazen 1 ölçeğini anca içiyor anca öyle rahatlayıp uykuya dalıyor memeyi reddeder diye korkuyorum sorabileceğim kimse de yok diğer kızlarımda sütüm çoktu hiç mama vermemiştim 🤦🏻♀️
ezgiafs pink9 Bende meme reddinden çekinen bir anneyim 2. Ayda sütümün yetmediğini anlayınca mama takviyesine geçtim. Memeyi tamamiyle bırakmaması için ona en yakın biberon arayışına girdim ve lansinoh u keşfettim çok da memnunum açıkçası anne memesine en yakın biberon olduğunu düşünüyorum. Aventin ucu sert geldi açıkçası lansinoh yumuşacık
vilanel ezgiafs 3.5 aylık bebek için hangi boyunu almalıyım lansinohta? Bebeğim çok güçsüz çekiyor bunu da düşünüp 6+ mu alsam diyorum
pink9 ezgiafs herkes lansınoh dıyor sızce kaç numara almalıyım şimdi kaşık bıberona alıştı çok hızlı hızlı gelıyor agzna onun gıbı hızlı olan hngısıı tabı çok hızlı olursa da boğazına kaçma duurmu var ama yavaş da olmasın tabı Mesela 30 cc kaç dkda içer bıberonla kaşık bıberonla ⅞ dkda ıcıyor aç olursa
ezgiafs vilanel vilanel bence 6+ fazla gelebilir. Lansinoh 1+ sı var bende ona rağmen akışı çok hızlı hatta arkadaşım hızı fazla diye tercih etmemişti sizde 1+ yada 3+ alabilirsiniz
pink9 haticeysr0 nasıl ekstınız kestınız geceyı mesela dün tam üç defa kaktı ılkıne beş saat sonra ıkıncıye bır buçuk saat sınra sonuncuya da üç saat sonra aşırı yorucu oluyor çok nadir sadece bılac dega kesıntısız 8 saat uyuduğu oldu ama ıkı dafa falandır yani onun dışında gece ıkı üç dafa uyanıyor
pink9 ezgiafs ben kaç numara alayım beş ay yırmı günlük sımdı kaşık bıberon çok hızlı alıştı ona çok yavaş olursa sabrı gelmez erkenden doyar gıbı boylekasık bıberon gıbı hızlı hızı akan va rmı
yusufmoms27 pink9 al cnm lansinoh yada Philips avent her bebek acente çekemiyor benim ikizlerimin birini lansinoh biri avent kulanıyordu avent kırılınca lansinoh a geçtim
ezgiafs pink9 Bence +3 uygun olur. 1+ size göre yavaş kalabilir. 6+ bence ekstra hızlı olur verim alamazsınız 3 ideal gibi duruyor sizde. Benim 2 ay 20 günlük 1 + kullanıyoruz
haticeysr0 pink9 küçüklükten beri öyle yenidoğan zamanlarında bile geceleri uyandirmadim ilk on beş gün sonrası, bu yüzden belki de bi yerde okumuştum sarılık riski geçince bebekleri uyandırmak şart değil gibisinden sürekli uyandırıp beslediğimiz için o rutini oluşturuyor belkide 🤷♀️ uyanırsa pıs pıs falan yapar uyuturum yine çok nadiren veriyorum mamasını gece
pink9 yusufmoms27 yabas akmaz demı kaç numara alayım sımdı Bn hıcbır bılgım yok da kaşık bıberon gıbı hızlı akar mı mesela 30 cc kaç dkda içer