aylin762 Kızlar diş sancısını geçirmek için ne yapıyorsunuz 11 ay 15 günlük gündüz hiç bişey yok ama gece başlıyor sürekli mızmız kucak istiyor uyumuyor uykuya dalamıyor Tetagil veriyorum fayda etmiyor galiba bildiğin iz etkili jel falan var mı
aysgllarkn Merhaba biz de 6 aylığız, bugün başladı sanırım diş sancıları. Gün boyu mızmızdı, akşam da eli sürekli kulağındaydı. Ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum, beni de bilgilendirir misiniz?
anonymous1 aysgllarkn tetagil toz veya osanit alabilirsiniz ama osaniti eczanelerde bulamadım ben. Yiyeceği şeyleri soğuk veriyorum sert şeyler veriyorum salatalık gibi. O isteyince emziriyorum isteyince uyutuyorum. Biz de 7 aylık olacağız olabildiğince az calpol vermek istiyorum sadece gece yatmadan veriyorum. Bugün normalde 2 uyku yaparken 4 uyku yaptık hepsinde sarılarak uyuduk. Sizin sarılmanız öpmeniz de ağrısını azaltıyor eminim ki.
aysgllarkn anonymous1 yaa çok teşekkür ederim. Tetagil ve osaniti bir araştırayım bakalım inşallah bulurum 🥹 size de çok kolay, inci gibi çıkan dişler olsun 💕