gizematadeniz rukiye33 denizde kullandiniz mi? Biz cuma gunu denize gittik minela ile her yerimiz gunes yanıği. Ki gölgedeydik cogunlukla. Oglum uv korumali uzun kollu uzun bacakli mayo ileydi. Yine de asiri yandik
sudenaz0 Huma_kus34 6 ay kullanım ömrü oluyor muhtemelen o süre dışında sürüldü yoksa çok güzel güneş kremi 🙂
Huma_kus34 sudenaz0 yok yeni almış ama hiç memnun kalmadım silgi gibi soyuluyor dedi silgi gibi soydan genelde sahte oluyor çünkü bunu ben de yaşadım
aycaunalsimsek ekzdll celenes kullanıyordum kids olanı, bulamadığım için ecowell aldım, çok kalın sürümü biraz zorluyor, baya yedirmek zorunda kalıyorum cildine, baya övülmüştü denemek istedim ama birdaha almam
defnesmomyyy zerokado mineral filtreli olduğu için çok hafif beyazlık veriyor ama çok güzel tavsiye ederim
gizematadeniz cokbilmismom minela ile yandik denizde ya. Ben gecen sene temiz icerik mineral filtre diye babyton aldim. Denizde baya yandık. Bu sene cok övdüler diye minela aldim. Ama malesef onunla da yandık. Mineral filtre malesef denize sık.gidiyorsaniz bizim gibi yetersiz kaliyor. Gunluk kullanimda minela gibi organik mineral filtre is yapsa da denizde yapmiyor. Ben bu gun gidip dumduz nivea alacağım. Denizde ancak o is yapar
cokbilmismom gizematadeniz biz tatilden yeni geldik yanmadı ya minela işe yaradı ama çok çok zor sürülüyor onun sürene kadar çocuk on kere elimin altından kaçıyor hele yüze sürmek iskence. Ben bu yüzden bide rossmandan kendi markasının çocuk makrasininkinede aldım otelden çıkmadan minela sürdüm sonra denizde toslamanı tekraladim bir saatte bir hic kızarmadı antalyadaydik bu arada baya sıcaktı
cokbilmismom gizematadeniz mayoya rağmen niye o kadar yandı ki anlamadım ben hiç mi çıkmadı tüm gün denizden veya havuzdan biz mesela sabah iki saat akşam üzeri iki saat vakit geçirimsizdir en fazla
rukiye33 gizematadeniz denizde kullanmadım minela care ve siveno ve bide mustela cok iyi o zmn yazmamışım sivenoyu yada mustelayı denizde kullanabilirsiniz
gizematadeniz cokbilmismom hic cikmadi. Bi de kumral beyaz. Asiri yandi asiri yetersiz geldi minela. Bu gun cidden gidip kimyasalin dibine vurup nivea aldim. Yarin denizde deneyeceğim
gizematadeniz cokbilmismom nivea ile sifir yanık. Ben kimyssaldan devam arkadaşım. Organikle 2 senedir sınanıyorum resmen