bebikomomyy Telefonum sessizde olmasına rağmen çıkan reklamların sesi açık bir şekilde çıkıyor ve bebeğim uyanıyor. Bebeğimi uyuturken burda vakit geçiriyordum ama bu sebepten 2 gündür kullanamıyorum. Sorunun çözümü nedir?
KendiEvimdeDeplasmandayim bebikomomyy bi tane kral var yılandan kaçıyor bende hep o reklamda ses çıkıyo 😂 genelde sesi en kısıkta kullanıyorum ama düzeltilmeli bence de üste çıksın
simseklivekalpli bebikomomyy Canımız Annemiz, reklamlar otomatik oynatılır ve sessizde kullanmanız durumunda sorun yaşamayacaksınız. Mutlu Forumlar. 💜
tamamdanolmuss bebikomomyy şöyle bi sıkıntı da var pış pış sesi açıkken uygulamaya girince ses kesiliyor nefret ediyorum bu özellikten kızım uyurken rahat bir şekilde uygulamaya giremiyorum
EsraUmut Ya dakika başı reklam geliyor nefret geldi az kaldı sileceğim uygulamayı ya. Telefonun sesini açmaya korkar olduk
EsraUmut simseklivekalpli sessizde kullanalım da dakika başı reklam girmesi normal mi ya rezalet bişi iki bişi okuyayım diyorum dakika başı reklam rezalet bi uygulama oldu. Anneler bu uygulamaya biraz kafa dağıtmak dertleşmek vs için giriyor uygulamanın reklamları yüzünden inanın çok kullanıcı silecek bu uygulamayı
bebikomomyy tamamdanolmuss bende arka planda beyaz gürültü açıyorum aynı şekilde reklamlar yüzünden ses kesiliyor çok sinir oluyorum
bebikomomyy EsraUmut gerçekten aşşırı reklam çıkıyor bende artık çok az kullanıyorum. Normalde burda vakit geçirmeyi çok severdim ama yok olmuyo yani 🙄