Defneyelin Bebeğim erken Doğum olduğu için mama başladık ve tabi anne sütü sağıpta veriyorum. Fakat ememediği için o da az geliyor. Günde toplam kaç ml mama vermeliyim??
Begonia4 Defneyelin merhaba eltim 36. Haftada Doğum yaptı sadece anne sütü veriyor doktor kontrolünde bir de aptamilin şeker oranı yüksek diye biliyorum. Ben ne olur ne olmaz diye mama almıştım Holle. Ama hiç vermedim 15 günlük olduk
Hilponcik Defneyelin evolvia alın probiyotikli gaz yapmıyor anında çıkartıyor kilo alımı da çok iyi.ama emzirmeye çalışın bence sabredin benimki hiç emmedi siZünki gene azcık emiyor sanırım midesi çok küçük zaten öyle düşünün
Defneyelin sadiyeaslan aptamil aldım. Hip e geçicem. Hip bana biraz hazırlaması karışık geldi. Endişeliyim bu konuda da
Prensesannesiii26 Defneyelin canım benimde bebeğim erken doğdu ben Bebelac Gold kullandım doktor tavsiyesi üzerine istersen birde onu dene erken doğanlarda hippte genelde kabızlık çok duydum etrafımda yinede araştır bı istersen
Prensesannesiii26 Defneyelin gold olanını dene canım gaz kabızlık yaşamazsın kabızlık yasarsanda mama değişikliğinden olur oda hangi mamayı değiştirirsen değiştir olur bende olmadı ama kişi de oluyormuş