DreamTheater Mesela bir konu arayacağım yazıyorum ama başlık olarak değil de konunun içinde o kelimeyi buluyor ve doğal olarak alakasız içerikler görüyorum. Bu problem tek bende mi var acaba ?
NaimeYilmaz DreamTheater o kelime zaten aradığınız konunun yorumu ya da postu oluyor. Arama kısmında bu size yeterli gelmiyor mu? (Araştırma amaçlı soruyorum, aramada yeni bir tasarım yaptık)
patlakprezervatif DreamTheater mutlu kadınlar diye arattım. Eğer başlık içerisindeyse onu da çıkartıyor
_birbebekannesi_ DreamTheater evet bende de öyle, ve bence değiştirilmeli, sadece konu başlıkları kalmalı, mesela bir konu aratıyorum, sayamılmki ek gida ile ilgoli, alakasız seyler çıkıyor, bize sadece o konuda açılan sohbetler lazim , baska sohbetler değil
biranne_197 DreamTheater bende bu konudan şikayetçiyim ya ben mesela atıyorum abiye elbise diye arıyorum postun içinde bulunansyorumlardan abiye elbise geçiyorsa çıkarıyor ben abiye elbise ile ilgili başlıkları görmek istiyor ve öyle posta bakmak istiyorum
_birbebekannesi_ NaimeYilmaz böyle güzel olmuyor, sadece başlıkla aratma olsa, Bir de keşke sohbeti kayd etme özelliği gelse, mesela istediöimiz sohbeti kayd edelim, ve istedğmzde okuya bilelim, gecem önemli bor sohbet vardi, kayd etseydim bulurdum ama başlık unutduğum için bulamadim
DreamTheater NaimeYilmaz ilk önce konu başlıkları sıralansa sonrasında konunun içinden kelimelerle devam etse bence çok daha kullanışlı olur
Zeytinpekmez DreamTheater eski hali daha güzeldi böyle konuyla çok alakasız şeylerle karşılaşıyoruz bn önceden herşeyi araştırırdım böyle olduktan sonra hiçbişi istediğim gibi bulamıyorum çok verimsiz olmuş :( NaimeYilmaz
NaimeYilmaz patlakprezervatif evet çünkü o yorum, mesela biri X marka bir ürün arattığımda rahatça bulabilecek. Biraz daha ihtiyaci bir tasarım:)
DreamTheater patlakprezervatif Tam olarak bu başlıkla bir konu vardı bende onu aramak istedim ama bulamadım çünkü başlığı değil içinden kelimeler aratıldı
suheyliii NaimeYilmaz Naime hanım benim önerim var, bazen konu aratıyorum çok eski ve bikaç yorumu olan bir sürü post çıkıyor. Bazen o eski postlar yüzünden ne aradığımı bulamıyorum. Bence yorumu olmayan bu eski postlara bi düzen getirin. Aynı konudan bir sürü post açılıyor, bazılarında hiç yorum olmuyor bile. Çok karışık gözüküyor böyle
patlakprezervatif DreamTheater söylediğinizi anladım ama sadece başlık aratmıyor yakın zamanda paylaşım yapıldıysa daha üstler de oluyor.
NaimeYilmaz Ekibimize bu konuyu ilettim. Tam olarak istediğinizi de anladık. Mümkün olan düzeltmeler yapılacak. 🙏
_mom10 NaimeYilmaz ben de sorun sadece bende sanıyordum arkadaşlara katılıyorum lütfen eski düzen olsun
DreamTheater patlakprezervatif bende sizi anladım fakat konudan bağımsız çok fazla konu çıkıyor karşıma böyle olduğunda. Asıl istediğim başlığı bulana kadar bir süre kaydırmam gerekiyor. Çok eskiden açılan bir başlıksa zaten bulamıyorum sadece farklı başlıklarda o kelime geçiyorsa onları görüyorum
Hep_oyle_olur_zaten NaimeYilmaz bana göre de iyi değil istediğim şeyi bulmakta zorlanıyorum artık. Önce başlıklar sonra yorumlar çıkınca daha iyi