serpurs Kızlar selam. Bebişim 52 günlük. Sürekli kucakta durmak istiyor.Uyurken bile kucakta gezerken dalıyor diğer türlü sadece memede. Sorum şu kanguru önerir misiniz yoksa belli bir ayı geçmemiz mi lazım. Belimiz,kollarımız kopuyor artık gün boyu.
asilhanmoms serpurs sling kullanin baglamasi cok kolay internette videolar var nasil baglandigiyla ilgili dusmesi mumkun degil ben 40 gunluk olduktan sonra kullanmaya basladim bebegim 3,5 aylik hala kullaniyorum asiri memnunum kanguru benimde alasim var ama ne alacagimi hala bulamadim evin icinde baglayip islerimi yapiyorum bebegim cok guzel uyuyor gazida cikiyor disari cikarkende hala sling kullaniyorum
serpurs leylo_ Baktım şimdi dediğinize bağlaması çok zor mu,düşer mi diye düşündüm. Siz kullandınız mı rahat mı ? :)
PeekaBoo_ serpurs ilk bir iki sefer mantığını çözene kadar zor geliyor ama çabuk alışıyorsunuz ben çok kullandım evde elim ayağım oluyordu kucağımda mis gibi uyuyordu bende işimi gücümü yapıyordum, gezmeye gidiyordum hatta markete, pazara, kahve içmeye bile slingle çıkıyordum büyüyünce kanguruya geçtim
leylo_ serpurs ben de baby björn harmony kanguru olmasına rağmen özellikle evde sling kullanıyorum daha kolay geliyor bebeğim şu an üç aylık hala çok rahat ☺️
flowersssss Yenidoğan için olanlar var sanırım onlardan alabilirsiniz. Bende alıcam. Sling var bende ama pek sevmedim bebek çok içinde kalıyo sevmiyo
allwrite 1.aydan sonra sling rahat olmuyor. Yenidoğan destekli bir kanguru öneririm ben de. 17 ay kullandık evin içinde, evin dışında. Ergobaby omni 360 bendeki, tavsiye ediyorum. Bel destekli, kaliteli bir ürün olmasına dikkat edin.
hllvrll Silingten bebeği yatağa koymak çok zor oluyor çözerken uyanıyor. Ve illa bir elinle desteklemek ihtiyacı duyuyorsun. Paraya kıyıp babybjörn aldım ben yeni doğanlar için de uygun resmen elim kolum oldu. Bulaşık makinası boşaltıyorum mutfağıımı topluyorum yemek yiyorum ayakta ben çok rahat ettim