Deniz2961 Kızlar iki aylık bebeklerınıze ıhlamur verıyormsnz oksuruyor bırz sanrm balgami da var hastaneye hemen goturmek istemiyorum cnku bebegım surup ıcmıyor
Gudigudi Deniz2961 3 aylik bebegimle beraber hasta olmustuk doktora gittik. Doktor surup yazdi. Ama mumkun oldugunca surup kullanma dedi. Kendin ihlamur ic. Bebege de 1 cay kasigi ver dedi.
Denosko Deniz2961 benim de doktorum günde iki çay kaşığı ıhlamur ver dedi bir ara öksürmeye baslamıştj
tubatayfun Deniz2961 oksurmesi burnundaki sumuklerden de olabilir burnunu hergun ozel suyla temizle derim ben bende oksuruyorlar diye doktora gitdim ciyerlerinden deyildi burnundaki sumukdendi
Fatma0709 Ben veriyorum azıcık da zeytinyağ veriyorum öksürüğü biraz geçti canım ama cok verme 2 kaşık ıhlamur ver
Umayduru Iki aylik bebege ohlamurmu😳en iyi oksuruk surubu sudur oda anne sutunde bolca var emzirin sadece.eger gecmezse doktora goturmek zorundasiniz
Melekla Deniz2961 benim bebeğim de iki aylık, grip olacak gibiydi. Doktor bol bol emzir ve sabah akşam 2 çay kaşığı ıhlamur ver dedi. Kızım düzeldi çok şükür. İyileşse bile verebilirsin bir sakıncası olmaz demişti ben veriyorum arada