birssorumvar Arkadaşlar şüpheyle bakmak istemiyorum, bu internet işlerinden de pek anlamıyorum açıkçası. Arada açıp kapatıyor. Sebebi ne olabilir acaba? Kendisi ya da eşi kullanan var mı? Kötü bir şey düşünmek istemiyorum 😑
gizememre birssorumvar şöyle mesela ben hastanede çalışıyorum buranın wifisi sosyal medya YouTube girmiyor e internet de yetmiyor biz de indirdik vpn ile giriyoruz öyle bir şey olabilir mi
nadidelifora birssorumvar ülke gündemi karışık olduğunda kısıtlama geliyor sosyal medyaya. Ben o zamanlarda kullanmak için indirdim. Ne zaman ortalık karışacak gibi olsa vaziyet alıyoruz eşimde bende😂 Eşiniz de böyle birşey için indirip aktif olarak kullanmıyor olabilir mi diye aklıma.
annisoldum birssorumvar dizi izliyorsa yt de yeni bölümleri hemen türkiye ye açmıyorlar ben vpnle açıp izliyorum. Eğer dizi izliyorsa ondan da olabilir
birssorumvar gizememre bilemedim ki belki de, kendisi mimar telefon bilgisayar üzerinden yürütüyor hep işlerini. Bilemedim
birssorumvar mamacitaa_ ay evet duyuyorum ama öyle biri değildir aslında tabi tamamen emin olamıyorum
gizememre birssorumvar hemen art niyetli olmamak lazım bir sorun bence mantıklı bir açıklaması vardır belki
nadidelifora birssorumvar yani ben kendim kullanıyorum. Hiç öyle pis işlere kullanmadım itham edilenler gibi. Gerçi çok kabul görmeye muhalefet ruhum var o sayılır mı djjddds😂
benibenibihetirni birssorumvar günahını almak istemem ama genelde başka seyelre kötü seyelre bakamk için kullaniyolar ama bazen koreli diziler varya part part ilerliyor onu da izlemek icin de açıyorlar reklam az veriyor diye sanirim bence kendisine sor niye acik diye
ArsAyz birssorumvar Dün eşimin de vpn açıktı hiç aklıma kötü bişey gelmedi. İş yerinde ki internetle alakalı açıyomuş 😄