Mommyss Hala akıntım devam ediyor bu normalmiş ama akıntım sarı yeşil oldu bu normal mi? Ne zaman sonlanacak
mommmmyys Mommyss benimde bi kesilr gibi oldu sonra tekear canlı başladı adet oldum sandım ama 12 gün oldu adet değil sanırım
hghg Mommyss sarı normal benimde sarımsıydı ama yeşil bilmiyorum benim hiç yeşil olmadı bir problem olabilir
mommmmyys Mommyss dediğiniz gibi açık renge döndükten ve azaldıktan sonra tekrar kırmızı ve yogun oldu kırkımız çıktı 1 hafta geçti
Mommyss nursemaayter hiç bi enfeksiyon belirtim yok bayadır da bu şekilde geçmesini bekliyorum ama sanki 40 ımın çıkmasına yetişmicekmiş gibi uzun sürcek gibi hissediyorum
uykuyahassrett Tam 51 gün akıntı, leke, ara ara da kanama yaşadım. Uzamış lohusalik demişti doktorum. 2 aya kadar normalmiş boyle olması
Mommyss uykuyahassrett sarı yeşilimsi falan oldumu bayadır damla damla bu şekilde benim çok fazla değil
uykuyahassrett Mommyss hem doktora hem diyanete sordum bu konuyu. Doktor ultrasonla karnımdan baktı her sey yolunda görünüyor normal yaşantına dönebilirsin demişti.2 aya kadar uzaması normal dedi. Diyanet de 40 günden sonrası özür kabul edilir her türlü ibadet yapabilirsin ve esinle münasebet olabilir demişti. Normal devam ettim 40 dan sonra. Ama siz doktora görünmeden sakin tek başınıza hareket etmeyin
Mommyss yavruaslanlar ateş vs yok diye gitmedim aslında uzun zamandır böyle tam yeşil değil sarımsı yeşil hafif