buketlal Kızlar, 9 aylık kızım var en son regl bittikten sonra ilişki yaşandı şu an regl 4 gün geçikti ben mi evhamlı davranıyorum bilmiyorum ama korktum baya şu anda..
ciray buketlal eğer korunmadıysanız hamilelik muhtemel, korunsanız bile muhtemel. Tabi stres, beslenme gibi faktörlerde geciktirebilir. Yine de bir test yapabilirsiniz, belirsizlikten iyidir.
princessmom_ buketlal o sırada regli 1 ay geciken ben 😂 mevsim geçişi etkiliyor şüphen varsa test yap
hava12 buketlal benim de gecikti maydonoz suyu ile adet söktürücü spor izledim yaptım YouTube’dan bı kaç saat sonra regl oldum
ciray buketlal yarın sabahtan bir hızlı testlerle bakın, şüpheliyse kan verirsiniz. Yok ise ve bebek istemiyorsanız mutlaka kendinize uygun bir korunma yöntemi bulun, riske atılacak durum değil. Varsa da hayırlı olsun diyelim.
Annisi24 Benimde bugün gecikmede 6. günümdü stresten mafolmustum biraz önce hasta oldum utanmasam çıkıp oynuycam 🫠🫠 allah gönlünüze göre versin 🌸
buketlal Annisi24 ay, tek değilmişim 😂 Benim de testi aldıktan sonra hafif ağrı oldu geçti olurum inşallah, testim negatif çıktı😂🙏
buketlal princessmom_ evet yaptım, negatif çıktı.. Hatta şu an regl ağrısı çekiyorum hasta olacağım sanırım😅