smileylaylom Mariposa galiba ya bende gel kahve yapalım diyorum oyuncak fincana kahve yapıyor işte karıştıyo filan
Meri-Mel Mariposa Kanka 12-5 kreşte gelince ye iç uyuyor sonra sabah da sabahın nurunda uyanıyor 12 ye kadar ne varsa yapıyor, bide pratik bugün iğne oyası yaptığım iplerimi( masuralari birbirine dolamış bir tuvalete girip çıkan kadar 🤭) anne renkleri güzeldi diyor bide
Mariposa Meri-Mel hahahdhh 😁 cocugun onune etkinlik koyup gitmissin ellememesini bekliosun cok ayip annemiz 😁
smileylaylom Mariposa anne baba ne görürse babası da mutfakta vakit geçiriyor. Bi de tadilat ve temizlik işleri yapıyor oğlum son zamanlarda onu gördü 🤣 vileda çok sever çekiçle bi şeyler çakayım ister
Meri-Mel Mariposa Kız yok mini sandıktan almış iğne oyasıni miladdan önce bilmem kaç yılında yapmıştım esmis bildiğin 😬😩
Mariposa smileylaylom ehehegsh erkek cocuk tabi yaa verin eline civi cekic (oyuncak) oynasin dursun :))
smileylaylom Mariposa babası takım çantasını çıkarınca o da istiyor onun da takım çantası. Babasında olan her şey var hatta babasından daha fazla ürünü var( matkap çalışıyor, çekiç, Spatula, somun, çivi, vida, testere, su terazisi filan ) ona da veriyorum işte 🤣
princessmom_ Mariposa sendede 3 tane var biraz komik oldu ama 😂 sağol bebişimm asıl sana kolaylıklar 😂🤍
[silindi] Mariposa 20 aylık kızım şu sıralar legolarla ve konuşan oyuncaklarla oynamayı daha çok seviyor. Eğitici köpekçik, Niloya, konuşan bebekler gibi bakalım ne kadar sürecek 😂
Mariposa Meri-Mel hehdhgdhe :) arada cocuklara esiyo oyle gercekten olmadik yerlerden olmadik seyleri bulup cikariyorlar 🤭
hazal3421 Mariposa 27 aylık kızım hiçbir oyuncakla oynamıyor full bana yapışık bir benim mı böyle Allah aşkına ya 7/24 yapışık geziyoruz