gull33 Bebeğim 2 aylık, sütüm geç gelince biberon verdiğim için meme reddi oluştu. Asla emmek istemiyor ağlıyor. Sütü sağıp veriyorum ama silikon uçla bile emmiyor. Meme reddini atlatabilen oldu mu? Böyle mi devam ediyor?
busraabak gull33 valla benim kızım da öyle oldu hiç bı şekilde meme yi tutmuyordu en son silikon ucla bık kaç gün. Tutu onuda atı mecbur artık biberon veriyorum
ay_adengunes gull33 valla benim kızım sarılık olmuştu meme + biberonla kalan sütü veriyorduk meme reddi yaptı hem de philips aventte. Memeye geldiği an bağırıyordu biberonu verince susuyordu. Biberonu tamamen kaldırdık ağlasa da vermedik. Aç kalınca mecbur emdi şimdi 5 ay 21 günlük biberon ne bilmiyor
cizgilidefter gull33 yavaş akış biberon deneyin, philips avent 1 numara gibi. Biberon hızlı akışa alışınca memeyi bırakması normal maalesef
anonimomss gull33 biberonu yavaş yavaş bırakmayı deneyebilirsin yavaş akışlı emzik kullanıp biberonu zorlaştırmak lazım ya da direkt bırakıp kaşık biberonla vermeyi deneyebilirsin
gull33 ay_adengunes benim de Philips biberon aşırı ağlıyor susturamıyorum biberon vermeden. 2 aylık oldu sizin daha mı küçüktü?
hayatcokguzel gull33 belki de yeteri kadar çekemiyordur bilemedim, süt sağmak da zahmetli bir şey ben süt sagmaktan baya bilek ağrısı çekmiştim bir ara
ay_adengunes gull33 benimki 9-10 günlüktü o zaman bile meme reddi yaptı yani. Direkt kaldırdık acıkınca mecburen emdi. O günden sonra biberonu daha kullanmadım
ay_adengunes gull33 üzülme canım araştır belki geç değildir, sakin ortamda ten temasıyla emzirmeyi denedin mi
ay_adengunes gull33 Araştır bu birimi kuzum. Hastanelere sorabilirsin hangisinde var diye. İstanbuldaysan Zeynep kamilde var. Ben orda doğum yaptım taburcu olurken emzirmeyle ilgili sıkıntı çekersen buraya başvurabilirsin demişlerdi
asya2853 Benim bebeğimde 21 günlük sarılıktan dolayı biberonla verdik kendi göğsümü hiç tutmuyor slikon uçla veriyordum sonra biberona alışınca onuda tutmadı. Dün sarıyer çayırbaşındaki laktasyon birimindeki hemşiremizle görüştük oda eğer biberona devam edersen seni artık emmeyecek dedi ama doğduğundan beri uğraşıyorum kızım o kadar inatki çığlık kıyamet kopuyor. Normalde hep sağıp veriyodum 3 saatte bir oda artık yoruyo ama böylesi daha yorucu oldu. Dün öğleden sabaha kadar biberon vermemeye çalıştım ama mahvoldum sürekli ağlama krizi . Memeyi maksimum 5 dk zor emiyor. Krize girip uyumuyor büyük krizlerinde mecbur iki kere biberon verdik. Ama tek çözüm biberonu kesmekmiş yoksa olmazmış. Ama psikolojik olarak mahvoldum ağladıkça boğuluyorum lohusa depresyonunu ağır yaşıyorum sürekli ağlıyorum