birisii2 Doktor reflü için gaviscon yazmıştı aile hekimi eczacı da o büyükler için demiş eşime bu ilacı vermiş kullanan var mı nasıl bir yan etkisi falan olur mu
anonimomss birisii2 sab simplex gaz damlası doktor gavisconun bebekler icin olanını yazmış olabilir bi danısın bence gaz damlasının reflüye bi faydası olmaz muhtemelen
cizgilidefter birisii2 ben kullandım ve bıraktım 1 haftadır kullanmıyoruz. Eğer bebeğinizde gaz sorunu yoksa gereksiz ıkınma yaptırıp huzursuz ediyormuş. Vermediğimden beri bebeğim çok daha rahat
reyhanks birisii2 gaz damlası o reflüyle hiç alakası yok. Benim de bebeğim reflüydü gastrotuss ve motis kullanıyorduk
birisii2 anonimomss bu eczaneler beni sinir ediyor artık ya doktor gaviscon yazdı zaten eşim gitti eczaneye o ilaç büyükler için bu bebekler için demiş bunu vermiş 750 tl ye gaviscon daha mı ucuzdu acaba
birisii2 cizgilidefter ben reflü için gittim bunu vermiş kafayı yedirtecekler ya neyse paketini açmadım geri göndereyim
ahfjpeoejdn birisii2 kendi bebeğime kullanmıştım. Piyasadaki bence en iyisi bu. En pahalısını da denemiştik ancak bu iyi gelmişti. Baya etkili
birisii2 duyguerl anlamadığım şey ben reflü için gittim bunu vermiş sırf satmak için vermediyse bir şey bilmiyorum
birisii2 3kedili2bebekli doktor bizim yanımızda aradı eczaneyi gaviscon var dedi gittik bunu vermiş eşime çok biliyorlar ya sinir oldum suan
minikmucizemm19 birisii2 bebeğim 5 günlükken doktorum yazmisti şuan 1 yasinda halen ara ara kullanırız daha iyisi vardır muhtemelen ama benim kullandigimin en iyisi bu 3 gaz ilacı kullandım böyle etkili değil huzursuz yada başka bir yan etkisi olmadı
ecemciniiz birisii2 bu gaz damlası ya arkadaşım kullanıyor bebeğine o memnun diye hatırlıyorum, bende Metsil damla kullanıyorum mesela günde 3 kere 6 damla, ben memnunum Metsilden ☺️ Reflü için de Motilium yazdı ama daha kullanmadım hiç, takipteyim kızımı.