adeninannesi06 Kızlar arkadaşım tüp bebek tedavisi ile bugün test yaptırdı 17 çıkmış varda diyemem yokta diyemem dedi sizce 17 düşük bir rakam mı 10cu günü transferin
annisoldum adeninannesi06 sağlıksız gebelik olabilir ama belli de olmaz önemli olan 2 günde %60 artması
uykusuzmom_ adeninannesi06 13 beta ile öğrendim merak etmeyin Allahın izniyle sizinle bebeğiniz 🌸 Sayı önemli değil artış önemlidir her zaman
DreamTheater adeninannesi06 14 beta ile reglime 1 gün kala öğrenmiştim :) bana da olmayabilir artışa bakalım demişlerdi. 2 günde 1 kan verdim ve artış 2,5 kat artarak devam etti, hakkınızda hayırlısı olsun :)
adeninannesi06 annisoldum bende kararsız kaldım işte daha da 10 cu günü transferin düşük olma sebebi budur belki erken bakıldığı içindir
annisoldum adeninannesi06 benim 5.gün embriyosu 8.günde 183 çıkmıştı. Dış gebelik falan olmuş olabilir gibi geldi umarım değildir
hry410_ Çıkan değer iki gün sonra iki katı olursa sağlıklı benim doğal yolla hamilelik bu şekilde çıktı değer artışı az oldu için kimyasal oldu böyle olabilir dikkat edin