Kaardelen Merhaba kızlar. Size danışmak istediğim bir şey var. Oğlum 37 aylık ( 3 yaş 7 aylık) ve bizim odamız da yatıyor. Yatağımız ayrı kendisinin beşiği var baya büyük onun içinde yatıyor yatağımıza yakın da değil. Ama sizce odasını ayırmalı mıyım ? Bu konuda baya kararsız kaldım hani netice de bizimle yatmıyor diye ama bilemedim de aynı zamanda. Ne önerirsiniz? Yatsın mı bir süre daha yoksa kendi odasına mı alayım. Almak istediğim de soruyorum bazen annecim odan da yatmak ister misin diye hayır diyor. Neden diyorum korkarım ben diyor. O yüzden karışığım açıkçası.
Lazziya23 Kaardelen benim oğlum da 33 aylık bu yaz ayıracağım ama kıyamıyorum dediğiniz gibi yatıyor o da
Zumra_Fatma Kaardelen hiç başka odada uyumadı mi hep aynı odada yattıysa ki eğer bence biraz zor alisabilir ama kendi yatağı olursa örümcek adamlı vs sevdiği nevresim takımı alırsanız korkma iç güdüsü gidebilir öğlenleri uyuyorsa ki eğer yatağında odasında yatırın zamanla alisacaktir ilk başta zorlanacaksınız geceleri yanınıza gelse bile onu odasında yatırmanız gerekiyor biraz ugrasacaksiniz ama sonrası epey kolaylık insan rahatliyor valla
tgcyi Kaardelen ben biraz gec kaldiginizi dusunuyorum, odasini yatagini sevdirecek seylerle susleyin yatagina sevdigi oyuncaklarida koyun sevdigi karakterlerde nevresim almayi deneyebilirsiniz, ben erken ayirdim pek bilgim yok ama aklima gelenler bunlar
istanbul12 Kaardelen oğlum 11.5 aylık Beşiğinde sığmıyordu Bizim yatağımızda yatıyordu şu sıra Ama artık ne kadar bariyer yapsam da yastıkların üstünden atlayıp kendini yataktan attı O yüzden odasına geçirip ikeanın divan yatağından alıp korkma taktım yanına İyi ki öyle yaptım diyorum artık Hem bizim için çok rahat oldu Hem düşer mi diye korkum kalmadı Hem ses yapsam uyanır mı diye korkum kalmadı İleride ayırmak daha da zor olucaktı
Kaardelen Zumra_Fatma Dediklerinizi dikkate alacağım teşekkür ederim. Ayrı odada yattı ama geceleri değil sadece öğle uykusunda.
Kaardelen tgcyi Bende geç kaldığımı düşünüyorum. Korkarım dediği için kıyamayarak yaklaştım duruma oda iyice alıştı 🙂 Deneyeceğim oyuncaklarını, nevresimini güzelleştirerek. Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. 🌸
Kaardelen istanbul12 Evet şu an benim için de ayırmak zor olacak ama alıştıracağım. Uyumlu bir çocuk çabuk adapte olacağını düşünüyorum. Siz iyi ki erken davranmışsınız.