idildeniz35 Kızım ile 18 ayı kitaplara vs bakarak geçirdik ama artık uzun süreli vakit geçiremiyoruz sıkılmaya başladı. Sanırım yavaş yavaş evcilik oynama dönemine girdi. Küçük parçalı olmayan yaşına uygun ne tarz oyuncaklar alabilirim? Aklıma montessori mutfak seti geldi ama ondan da hemen sıkılır mı bilemedim 🤷♀️
papatyam-34 idildeniz35 19.5 aylık kızım var manyetik bloklar, mıknatıslı balık tutma, ahşap mutfak ve kesilebilen meyve sebzeler, en çok keyif aldığı uzun süre oynadığı oyuncaklar bunlar 🥰
1cocukannesi_1 idildeniz35 kızım 1 yaşından sonra başladı evdeki leğenlerle tahta kaşıkla yemek yapıyormuş gibi yaptığını fark ettim yemek yapma setleri et bebek bebek arabası ve beşik aldık şuan 17 aylık sabah kalktığı gibi ilk işi bebeğini beşiğinden alıp karnını doyurmak oluyor 😂 ayrıca cırtlı aktivite kitaplarını çok seviyor oyuncak süpürgeyle süpürge yapmayı seviyor
idildeniz35 papatyam-34 manyetik blok uzun zamandır aklımda ama acaba erken mi diye düşündüğüm için almadım. Ahşap mutfakla 2 gün oynatıp sıkışmaz dimi ya 🥹
atarepla 1 yaşından sonra başlayabilirsiniz evcilik oyununa. Lego duplo vs alın. manyetik blok, hayvan setleri, yemek yapma setleri alabilirsiniz. 21 aylık oğlum var bayadır oynuyor çay seti yemek seti aldım bir de kesilebilir meyve sebze.
idildeniz35 atarepla Lego Duplo var ama maalesef daha sevemedi yani oturup oynamıyor öyle hiç. Yemek ve çay setlerinin bazılarında biraz küçük parçalar oluyor diye cesaret edemedim önerebileceğiniz bir model var mı
papatyam-34 idildeniz35 Her gün oynamıyor oda da biraz süs gibi duruyor hafta da 1-2 oynuyor ama manyetik blok her gün elinde
idildeniz35 1cocukannesi_1 olmayan çeşit kitabımız yok herhalde ya Allah ne verdiyse aldım o yüzden artık biraz oyuncak almam lazım sanırım. Beşik çok iyi fikirmiş hiç aklıma gelmemişti 💃