Biz de 2.5 ay çektik gazdan. Berbat bi süreçti ben de karşısına geçip ağlardım bebekle. Ama resmen mucize bulmuştum. Bu babyspa lar var ya. Ben götürme gereği duymadım steril olmayacağından korktum. O yüzden bebişe havuz aldım banyoda dolduruyorum ılık suyla. Boynuna takılan simitlerden aldım. Baya da yüzüyor hareket ediyor suyun içinde çatır çutur osuruyor. 15-20 dk sürüyor genelde. Sonra bütün gün uyuyor. Gece de rahat uyuyor. Havuzdan çıkardıktan sonra kısa bi masaj yapıyordum arada. Sadece su bile muhteşem değiştiriyor çocuğun gazını. Bazı insanlar büyük çöp kovası alıp içinde yapıyor aynı şeyi. Ama bizim ev bahçeli olduğu için biz kendimiz havuza girerken o da yanımızda bahçede kendi küçük havuzuna girsin diye ben havuz almıştım. Çöp kovasının avantajı sürekli su doldur boşalt falan derken biz o ay 13 ton su harcamıştık😂 ama çöp kovasının litresi azdır daha pratik olur size. Bi deneyin bence sadece boyununa simitlerden alın. Bak şükür çekersiniz eminim, ben bunu yapana kadar yaşamıyormuşum yaptıktan sonra resmen hayata bağlanmıştım🥹 artık gazımız zaten yok haftada 1 kere anca sokuyorum havuza.