burcuumay41 Çok yoruluyorum normal mi ? 33 yaşındayım 6 buçuk aylık bebeğim var herşey çok yoruyor beni artık
duyguozgl1 burcuumay41 29 yaşındayım 10 aylık bebeğim artık koşturmaktan çarpıntıyla iş yapmaktan her şeye yetişmeye çalışmaktan bittim yani her gün ağlıyorum sorun bebeğim değil diğer işler
huhuuu burcuumay41 eşim destek ama ikimizde çok yorulduk. Sadece çocuk olsa ev işleri yemek ayrıyeten çalışıyorum. Çok yoruluyorum.
EsraUmut 31 yaşındayım 4 ve 2 yaşında çocuğum var desteksiz büyütüyorum. Gün içerisinde bende pert oluyorum sürekli
rubyk 31 yaşındayım bebeğim 6 aylık.Gazlı dönem beni yamulttu salınım yapa yapa diz kapaklarımı yıprattım şimdi de bel bacak boyun her yerim ağrıyor.1 bebek beni 20 yaş yaşlandırmış olabilir
burcuumay41 Allah sonumuzu hayretsin bi wp grubu oluşturup sohbet mi etsek en azından birbirimize bilgi aktarımı yaparız 🤣🤷🏻♀️
suheyla92 burcuumay41 cok normal 1bucuk yasina kadar perisandim sonra bebek buyudukce uzerinizden inmeye basladikca alisiyorsunuz
cennetkusum16 burcuumay41 37 yaş 2 yaş kriziyle yarışmadan elendim. Bazen diyorum 20 yaşımda evlenip o zaman mi dogursaydim belli bir yaştan sonrası kafa kaldırmıyor galiba 😁