Rsenaselim Kızlar bebeğime sütüm yetmiyor keçi sütü anne sütüne en yakın sütmüş 2 ay 6 günlük olduk keçi sütü veren anneler nasıl ne şekilde veriyosunuz bilgilendirirseniz sevinirim ☺️
AselinAnnesiiiii Rsenaselim ben doktoruma sormuştum 1 yaşından önce kesinlikle keçi sütü de inek sütü de Yok dedi
Brcbgs Keçiden direk süt verildiğini duymamıştım ama ben benim kızımda 2 ay 10 günlük ben golden goat keçi sütlü mamadan veriyorum normalde emziriyorum sadece gece ve öğlen olmak üzere 2 defa veriyorum
Rsenaselim Brcbgs bende öyle düşünüyorum canım günde 2 kere veririm diye keçi sütüne biraz su ekleyip veren duymuştumda bi ara
Brcbgs 6 Aydan önce anne sütü ve mama sadece diye biliyorum bi doktoruna sor istersen sağma keçi sütü vermek istiyorsan başka marka mama kullandık kabızlık yaptık bu keçi sütlü mamalar diğer mamalara göre daha iyi geldi bize :)
Rsenaselim Brcbgs anladım canım doktorumuza sorduk kullanma dedi mama aldıl hipp markası nasıl sizce ilk defa kullanıcaz
Brcbgs Rsenaselim hipp de kullanan arkadaşlarım var çok memnunlar onların bebişleride küçük kabızlık yapmamış ben kullanmadım